A KH Biztosító új utasbiztosításokkal jelentkezett


A nyári szünet előtt a biztosító megújította az utasbiztosításait. Alap, Emelt és Ideál csomagok között választhatunk. A biztosító több új elemet is beemelt a kockázatok és szolgáltatások közé. Ilyen a sportfelszerelés biztosítása és a kártérítés leéégés vagy napszúrás esetében.

A K&H Biztosító poggyászbiztosítása a sportfelszerelést 300 ezer forintig biztosítja sérülés esetén. Napszúrás és leégés hatására, ha az orvos úgy határoz, hogy az ügyfél nem mehet napra, a hazautazás időpontjáig, de maximum 25 ezer forintig kártérítést nyújt.

Olyan új fedezetek kerültek be a biztosító utasbiztosításába, mint a búvárkodás, vitorlázás vagy az extrém sportok, de természetesen létezik a klasszikus tengerparti, vagy városnéző biztosítás is.

A szünidő beköszöntével megkezdődik a nyaralások szezonja. Sokan indulnak útnak EEK-val, de ez a kártya sok mindentől nem óv meg minket amelyek anyagi kiadással járnak, vagy nem tud olyan szolgáltatásokat kínálni, amelyek baj esetén jól jönnek, például: nincs poggyászbiztosítás, felelősségbiztosítás, asszisztencia, hozzátartozó ki/haza szállítása, stb.

Vissza