A közeli utazásra is köss utasbiztosítást!


A magyarok 2008 óta kis számban utaznak külföldre. A válság miatt egyre többen a közeli utazásokat tervezi meg. Ezeket az utazásokat általában interneten foglalják és egyre többen online kötik meg utasbiztosításukat is.

Általában azért is választják ezt a módját a biztosítás kötésének, mert gyors, egyszerű és pár perc múlva e-mailen kapja meg az ügyfél az utasbiztosítás kötvényét. Akár hitelkártyával is fizethetünk. Ráadásul nagy kedvezményekre is szert tehetünk az így kötött biztosításunk során.

Az így kötött utasbiztosítások a tavalyi évhez képest 64% volt, míg tavaly 51%.

Azért is hódít az online biztosításkötés, mert nem csak gyors és egyszerű, de az utazás napján is megköthető. Sőt nagy kedvezményeket kaphatunk. Idén akár 20%-os kedvezményt kaphatunk az utasbiztosítás árából.

Az utasbiztosítás kötésekor érdemes azoknak az ügyfeleknek, akik a nyaralás során extrém sportokat szeretnének űzni, hogy ezen sportok által okozott balesetekre is kössenek biztosítást. Sőt figyeljünk az egészségükre nyaralásunk során. A csapvízfogyasztást kerüljük, a túlzott napozást hanyagoljuk, házi patikát állítsunk otthon össze és figyeljünk az étkezésre!

Vissza