A specialitásban van a jövő


A biztosító társaságok specifikus termékeket dobnak a piacra, kifejezetten a fizetőképes rétegek számára. A búvárbiztosítás, a síbiztosítás, az extrémsport biztosítás után, most megjelennek a motoros utasbiztosítás termékek, amelyek az utasbiztosításon belül, az alap szolgáltatásokon felüli specifikus kockázatokra nyújtanak fedezetet. A motoros biztosítás kifejezetten a motoros túrákra hozták létre, a többi speciális biztosításhoz hasonlóan, szakemberek bevonásával.

A motoros biztosítás tartalmazza az általános utasbiztosítás alapszolgáltatásait, és ezen felül a motorozásra jellemző káresetek biztosítását is. Például a motorosok ruházatát 100 ezer forintig lehet biztosítani, de a sérülékeny oldaldobozokat és a bennük tárolt tárgyakra is van fedezet a motoros utasbiztosítás keretein belül, lopásra és sérülésre is.

A korábbi utasbiztosítás asszisztencia biztosításában a motorok kizáró tényezők voltak, most viszont baleset, defekt vagy meghibásodás esetén is térít a biztosító. Extrém időjárásban akár meg is hosszabbíthatjuk a kinttartózkodáshoz szükséges biztosítást 10 nappal.

Vissza