Allianz Biztosító


Az Allianz Biztosító utasbiztosítás csomagjai minden kockázatnak megfelelnek, téli és vízisportokra, vagy csak városnézegetésre egyaránt.

Allianz Útitárs Ezüst fedezi az egészségügyi ellátás betegség vagy baleset esetén, balesetbiztosítást és poggyászbiztosítást.

Allianz Útitárs Arany jogvédelmet és felelősségbiztosítást is nyújt az Ezüst csomagon túl.

Allianz Útitárs Platina légikatasztrófából eredő halálra is biztosít és egyes térítések limitjei összeghatár nélküliek lettek.

Allianz Téli Sportok Ezüst, tartalmazza a sípályán másnak okozott károkat, a hegyimentés költségét, egészségügyi ellátásokat baleset vagy betegség esetén, balesetbiztosítást és a poggyászbiztosítást.

Allianz Téli Sportok Arany, szinte azonos limitek mellett, jogvédelembiztosítást, egyéb segítségnyújtást és felelősségbiztosítást is kínál.

Allianz Téli Sportok Platina, emelt limitek mellett, légikatasztrófából eredő halált is biztosítja.

Allianz Extrém Sportok Ezüst az egészségügyi ellátásokat. a poggyászt és a balesetet biztosítja extrémsport biztosításával.

Allianz Extrém Sportok Arany a légikatasztrófa során elszenvedett halált, jogvédelmet, egyéb segítségnyújtást és felelősséget biztosít.

Allianz Extrém Sportok Platina az Arany csomaghoz képest jelentősen megemelt limiteket tartalmaz.

Allianz Útitárs Bérlet és Útitárs XL két külön termék, de szolgáltatásaikat tekintve azonosak. Az Útitárs Bérlet az évenkénti többszöri kiutazást teszi lehetővé, egyszerre maximum 30 napra. Az Útitárs XL a huzamosabb ideig külföldön tartózkodóknak jelent megoldást.

Allianz Útitárs Bérlet és Útitárs XL Ezüst fedezi a betegség, vagy baleset miatti ellátásokat, balesetbiztosítást és poggyászbiztosítást.

Allianz Útitárs Bérlet és Útitárs XL Arany jogvédelem és felelősségbiztosítással is rendelkezik.

Allianz Útitárs Bérlet és Útitárs XL Platina szolgáltatásai megegyeznek az Arany csomaggal, de több fontos szolgáltatás limit összeghatár nélküli.

Allianz Útitárs-BK, a bankkártyához társított alap utasbiztosításokat egészíti ki emelt térítési limitekkel, egy megfelelő utasbiztosítássá.

Allianz Útitárs-EEK az Európai Egészségbiztosítási Kártya szolgáltatásait egészíti ki felelősségbiztosítással, jogvédelemmel, poggyászbiztosítással és utazási segítségnyújtással.

Allianz Csoportos a vállalati utaztatásokra lett létrehozva. Komplex életbiztosítást, balesetbiztosítást és egészségügyi ellátást tartalmaz a csomag.

Utasbiztosítás kalkulátor

Vissza