Axa utasbiztosítás


Az Axa Biztosító számtalan olyan utasbiztosítás konstrukcióval kedveskedik az utazóknak, amiben mindenki megtalálja a maga számára ideális biztosítást. Sőt, most az Axa Biztosítónál kötött online utasbiztosításhoz 10 százalék kedvezményt is ajándékba adnak, hogy még inkább rávegyék az embereket arra, hogy utasbiztosítás nélkül ne induljanak útnak.

Az Axa Biztosító számtalan olyan utasbiztosítás konstrukcióval kedveskedik az utazóknak, amiben mindenki megtalálja a maga számára ideális biztosítást.

Sőt, most az Axa Biztosítónál kötött online utasbiztosításhoz 10 százalék kedvezményt is ajándékba adnak, hogy még inkább rávegyék az embereket arra, hogy utasbiztosítás nélkül ne induljanak útnak.

A nyári szabadságok idejére az Axa Biztosítónál több olyan utasbiztosítási csomagot is találhatunk, amivel tökéletes biztonságban indulhatunk útnak.

A Világjáró utasbiztosítás minden váratlan eseményre megoldást kínál, ezen belül három féle csomagot kínál a különféle igényekhez igazítva.

A legmagasabb exkluzív igényeket felsorakoztató Magellán biztosítási csomag magas szolgáltatási limittel és beépített gépkocsi-asszisztenciával áll az utazók szolgálatában. Az utasbiztosítás a biztosítási pótdíj megfizetése nélkül kiterjed olyan sporteseményekre, mint a síelés, snowboard, búvárkodás vagy a rafting.

A Városnéző biztosítás szintén megköthető utasbiztosítás kalkulátor segítségével, rövid európai utakra tervezett, de széleskörű szolgáltatásokkal, magyar nyelvű asszisztenciával. Az utasbiztosítás csomag a 65 éven felüliek számára is elérhető, hisz a csomag kedvező áron, pótdíj nélkül, napi 350 forintért megköthető.

Vissza