AXA Városnéző utasbiztosítás


A rendelkezésre álló statisztikák kimutatásai alapján, a turisták a hosszabb vagy családos utakra kötöttek utasbiztosítást. A rövidebb ideig tartó, vagy közeli célpontú utazások biztosítási védelem nélkül maradnak. Az AXA Biztosító Városnéző utasbiztosítás pont erre a piaci résre fókuszál.

A Városnéző utasbiztosítást csak európai utazásokra használhatjuk. A kezdő díj 350 forint/nap, amely rendkívül kedvező és ezért az árért nem kell lemondani semmiről. A biztosítást akár egy napra is köthetjük, egy napi díjért (más biztosítóknál a minimális három napi díjat is elkérték az egy-két napos utakra is), és maximum öt napra szólhat.

Ezzel a termékkel a biztosító lehetőséget kíván adni annak szegmensnek, ahol a rövid időtartamú, vagy közeli helyre irányuló úticélok vannak, egy kedvező díjú, mégis teljes értékű biztosítással, melyet hamarosan az utasbiztosítás kalkulátorral is elérhetnek az ügyfelek.

Az AXA Városnéző utasbiztosítás hagyományos betegség és baleset miatti költségeket térít, és tartalmaz még poggyászbiztosítást, amely a műszaki cikkekre is kiterjed, jogvédelem biztosítást, szállodai károkozásra felelősségbiztosítást, légikatasztrófa esetén kárpótlás útiokmány és bankkártya pótlás költségét amennyiben elveszne és konkrét készpénzsegélyt is nyújt.

Vissza