Az AEGON Biztosító


Az AEGON Biztosító utasbiztosítás termékei széles palettát ölelnek át, minden szegmensre kellő figyelmet fordítanak: síbiztosítás, búvárbiztosítás, extrémsport biztosítás

A biztosító általános utasbiztosítási csomagja a trendnek megfelelően három különböző díjtétel mellett, három szolgáltatási szintet tesz elérhetővé. Ezek a Kiránduló, a Barangoló és a Világlátó biztosítás.

Kiránduló a szomszédos országokba szóló utasbiztosítás, minimális alapszolgáltatásokkal. Az egészségügyi betegség és baleset kockázatain kívül csak a hegyi és vizimentésre terjed ki.

Barangoló már a normál utasbiztosítás jegyeit hordozza magán, az Unió összes országába, egyes afrikai országokba és a tengerentúlra is hatályos. Az egészségügyi ellátáson túl tartalmaz poggyászbiztosítást, balesetbiztosítást, utazási segítségnyújtást és jogvédelem biztosítást.

Világlátó, magas fedezeti limitekkel, felelősségbiztosítással és poggyászkésedelemmel is kiegészült.

A biztosító a tengerparti nyaralásokhoz is egy három szintű utasbiztosítás csomagot kínál. Az egyben búvárbiztosítás és extrémsport biztosítás csomagok a következők: Ezüstpart, Aranypart utasbiztosítás és a Búvárbiztosítás.

Ezüstpart a vízisportokra kialakított extrémsport biztosítás és búvárbiztosítás egyben. Téríti az alábbi tevékenységekből származó balesetetek gyógykezelését: búvárkodás 40m-ig, surf, kitesurf, banán, airchair, vízisí, kajak, vitorlázás és jetski. Az utasbiztosítás fedezi a felszerelés is biztosítva van egy bizonyos összegig. A kiegészítő biztosítások között a poggyászbiztosítás, jogvédelem biztosítás, autó asszisztencia van.

Aranypart felelősségbiztosítással és poggyászkésedelem biztosítással kiegészülve, magasabb térítési limiteketet kínál az Ezüstpart utasbiztosításnál.

Búvárbiztosítás kifejezetten a búvárkodás minél tekjesebb biztosítására szorítkozik. Ebben a csomagban már az extrémsport biztosítás sem kapott helyet, viszont a búvárkodást mélységi korlátozás nélkül téríti, a felszerelést és a műszaki cikkeket is bevette a kockázati körbe, bizonyos feltételekkel ugyan. Amennyiben szükséges, fedezi a hazai gyógykezelés költségeit, amelyeket a TB nem állna.

A télisport szerelmeseinek szintén három különböző utasbiztosítás csomag áll a rendelkezésére. Télisport Kék, Télisport Piros és a Télisport Kék.

Télisport Kék síbiztosítás minden fontos elemre kitér: sífelszerelés biztosítás, egészségügyi biztosítás, balesetbiztosítás, segítségnyújtás, poggyászbiztosítás és autó asszisztencia. A nélkülözhetetlen hegyimentés és helikopteres mentés is a csomag része. Egyetlen szépséghibája, hogy a térítési limitek viszonylag alacsonyak a csomagban.

Télisport Piros síbiztosítás magasabb limitekkel kerül az utazókhoz, jogvédelmet és síbérletet térít.

Télisport Fekete síbiztosítás térítési limitjei magasak, plusz felelősségbiztosítást kínál a síelőknek.

Utasbiztosítás kalkulátor

Vissza