Az utasbiztosítás kalkulátor igencsak megkönnyíti választásunkat


Bárhová is utazunk, az utasbiztosítás igen előnyős helyzetben, hisz senki nem tudhatja hol és mikor leselkedik rá veszély, ami e biztosítás nélkül jelentős nagy összegeket követel. Azonban egyes felmérésekből kiderült, hogy a magyarok hozzáállása egyáltalán nem katasztrofális, hisz a hosszabb utazások 90 százaléka biztosítva van.

Ráadásul a hosszabb távra utazok, csupán 4 százaléka elégszik meg alsó-középső árkategóriás termékekkel. Ma már igen széles biztosítási ajánlatok vannak jelen a piacon, azonban utasbiztosítás kötés esetében is érdemes alaposan felmérnünk minden biztosító díjajánlatát, és megbízhatóságát.

Segítségként szolgál az utasbiztosítás kalkulátor online használata, mely az összes biztosító díjajánlatát megtekinthetővé teszi, csupán néhány pontos adat megadásával, így biztosan a nekünk legmegfelelőbb szerződést köthetjük meg, igényének és utazásának megfelelően. Jelentős növekedésnek örvendhet az interneten való szerződéskötés, és a bankkártyás fizetés aránya is. Sokan kötnek utasbiztosítást indulás előtt, utasbiztosítás kalkulátor segítségével, azonban átlagosan utazás előtt 4 nappal kötünk utasbiztosítást.

Utasbiztosítás kalkulátor segítségével nem csak pénzt, hanem időt is spórolhatunk meg, hisz akár 2 perc alatt is megkötheti és bankkártyával fizet, rendkívüli ajánlatok közül könnyedén választhat.

Vissza