Biztosítás kalkulátor – utasbiztosítás kalkulátor


A biztosítási piac fejlődése nyomán jöttek létre a biztosítás kalkulátor rendszerek, amelyek előzőleg szükségessé tették, hogy a biztosításokat közvetítőkön keresztül lehessen megkötni. A közvetítők, vagy, ahogy manapság nevezzük őket, a biztosítási alkuszok egyszerre több biztosítóval állnak kapcsolatban, így egyszerre több ajánlatot is tudnak a leendő ügyfél elé terjeszteni.

Ehhez azonban szükség volt egy olyan rendszerre, amivel ezeket az ajánlatokat meg tudják mutatni az ügyfeleknek, s így összehasonlítás alapján tudjanak dönteni adott biztosító mellett.

Az internet fejlődésével és egyre szélesebb körű elérésével az alkuszok ezt a rendszert ma már szinte minden felhasználónak fel tudják kínálni.

Így már minden biztosítási termékhez létezik egy biztosítás kalkulátor, legyen az utasbiztosítás kalkulátor, kötelező biztosítás kalkulátor, lakásbiztosítás kalkulátor, Casco biztosítás kalkulátor.

A biztosítás kalkulátorok, így az utasbiztosítás kalkulátor használata a rendszer kifinomultsága és tisztasága miatt rendkívül egyszerű, gyakorlatban néhány perc alatt köthetünk utasbiztosítást, lakásbiztosítást vagy akár casco –és kötelező biztosítást.

Az életmód –és életminőség váltás, az időjárási változások, a kiszélesedő utazási lehetőségek ma már felértékelik a biztosítások létezését és egyszerű, gyors elérését. Többek között az utasbiztosítás kalkulátornak is ez a szerep jutott.

Vissza