EUB Biztosító


Az EUB Klasszikus utasbiztosítás csomagjai három szolgáltatási szinten érhetőek el, NIVO, TOP, TOP-EXTRA néven.

EUB Klasszikus NIVO a felelősségbiztosítást és a poggyászkésedelmet nem téríti a két nagyobb csomaghoz képest. Természetesen a poggyászbiztosítás, a jogvédelem biztosítás, a balesetbiztosítás, a gépjármű segítségnyújtás, az utazási segítségnyújtás és az egészségügyi ellátások térítése a csomag része.

EUB Klasszikus TOP, TOP-EXTRA a felelősségbiztosítást és a poggyászkésedelmet is téríti, különbség csak a tlimitekben van mind egymáshoz, ind a NIVO-hoz képest.

EUB Elsősegély egy balesetbiztosítás, amely belföldi káresemények kapcsán nyújt térítést.

EUB Tengerpart a Klasszikus utasbiztosításhoz hasonlóan NIVO, TOP, TOP-EXTRA csomagokban érhető el és a tengerparti nyaralások speciális kockázataival bővült a csomag: szállodai és kemping felelősségbiztosítás, strandlopás, vízieszköz-fedeze és hiperbár-kamrás kezelés külföldön és idehaza egyaránt.

EUB Air Holiday City repülős utakhoz, kínál speciális kiegészítőkkel fedezetet az utazóknak. Sportfedezetet is tartalmaz +50% felárért, de ebben az esetben a hegyi és helikopteres mentés is a fedezetekben vannak, de a felelősségbiztosítások nincsenek az Air Holiday City csomagban. A repülős kiegészítések a következők: poggyászbiztosítás, poggyászsérülés, járatkésés, közlekedésibaleset miatti járat lekésés, légikatasztrófa. Sajnos ez a csomag nem tartalmaz térítést poggyászkésés miatt!

EUB Air Holiday Extra az Air City csomaghoz képest magasabb térítési limiteket, poggyászkésedelmet és felelősségbiztosítást is tartalmaz.

EUB Sport Extra köthető a NIVO, TOP, TOP-EXTRA, Air Holiday City és Air Holiday Extra csomagokhoz. A Sport Extra az alábbi sporttevékenységeket fedezi: hegymászás, sziklamászás, mesterséges fal-mászás, mountain-bike (kivéve downhill), mountain-board, triál- és BMX-kerékpár használata, rafting, hórafting, vadvízi evezés, canyoning, hydrospeed, búvárkodás légzőkészülékkel vagy anélkül 40 méteres vízmélységig, jetski, vízisí, wakeboard használata, motorcsónakkal vontatott ejtőernyő (parasailing), motorcsónakkal vontatott”banán”, „air-chair” és gumitömlő, vadászat, motoros szán nem versenyszerű használata quad (három- vagy négykerekű motor) használata, kitesurf, surf, windsurf, vitorlázás, tengeri kajak.

A TB által nem fedezett kezeléseket is téríti, idehaza is! Ezek a hiperbar-kamrás kezelések, hegyimentés, sporteszköz biztosítás, jogvédelem és felelősségbiztosítás.

EUB síbiztosítás hármas csomagban: Sí-Sztár, Sí-Profi és Sí-Extra.

EUB Sí-Sztár fedezetei között vannak a baleset és mentési költségek, úgy mint a mentőhelikopteres mentés, hegyimentés, mentőautóval történő szállítás, fogászat és kórházi napi térítés. A gyermek hazaszállítása, pénzsegély, baleseti halál és rokkantság, poggyászbiztosítás, sífelszerelés, jogvédelem és felelősségbiztosítás.

EUB Sí-Profi a Sí-Sztár csomagon felül magasabb térítési limiteket és tolmácsot, baleseti kórházi napi térítést és poggyászkésést tartalmaz.

EUB Sí-Extra a Sí-Profi csomagon túl magasabb térítést és szállodai felelősségbiztosítást kínál.

EUB Euro-30 a 30 éven aluliak rendszeres külföldön tartózkodásában segít és kínál egészségügyi térítést.

EUB Euro-30 Praktikum a fizikai munkát végzőknek készült.

EUB Bank Plus a bankkártyák által tartalmazott utasbiztosítás szolgáltatásait emeli megfelelő szintre kedvező díjon.

SMS utasbiztosítás egy telefonról köthető termék, amely rendkívül egyszerűen működik. Egy SMS-ben megadjuk a biztosítottak nevét, születési idejét és az utazás tartamát, és a Telenor megterheli a számlánkat a biztosítás díjával. Az utasbiztosítás tartalmaz jogvédelmet, tolmácsot, gépjármű-asszisztenciát, ingyenes hazaszállítást, mentést, felelősség-, baleset-, poggyászbiztosítást és poggyászkésést, valamint a műszaki cikkeket százezer forintig. A tevékenységek tekintetében nem csak az általános tevékenységeket, hanem az extrém sportokat is fedezi, mint a síelés, szánkó, vagy snowboard, búvárkodás és a jetski.

Utasbiztosítás kalkulátor

Vissza