Extrémsport biztosítások a Posta Biztosítótól


A Magyar Posta Biztosítónál az Optimum és Prémium csomagra vonatkozóan a mindenkori alapdíj 50%-ának megfelelő „Kiegészítő extrémsport biztosítás” pótdíj megfizetése esetén köthetünk extrémsport biztosítást. Ez a biztosítás a következő extrémsportokra terjeszthető ki: snowboard (kivéve freeride, freestyle); monosí, síbob, snowblade, hórafting, airboard, snow-tubing, vadvízikenu, wakeboard, parasailing, könnyűbúvárkodás.

Ezt a biztosító 40 méterig határozta meg. Továbbá a Posta Biztosító extrémsport biztosítási védelme alá tartozik még a hullámlovaglás, windsurf, hobbi szintű, szabadidős vitorlázás, hobbi szintű, szabadidős motorcsónakázás, vizisí, jetski.

Az extrémsport biztosítás mellett a Posta Biztosítónál lehetőség van versenysport biztosítás megkötésére szintén külön díj ellenében.

A Biztosító a kiegészítő versenysport biztosítás megkötésekor azt vállalja, hogy az edzéseken és versenyeken bekövetkező balesetek, sérülések esetén vállalja ezen balesetekből fakadó károk megtérítését.

A Biztosító extrémsport biztosításának kockázatviselése nem terjed ki azon különösen veszélyes sportokra, mint az autó-motorsport versenyek (tesztedzés, rally verseny), szikla- és hegymászás, barlangászat, freeride snowboard és freestyle snowboard, repülős sportok, ejtőernyős ugrások, siklóernyőzés, vadvízi evezés. A raftingot az alapbiztosítás is tartalmazza.

Vissza