Hiánypótló utasbiztosítás, az AXA Városnézője


Az AXA Biztosító egy olyan utasbiztosítással jelent meg a piacon, amely tipikusan olyan ügyélkört céloz meg, akik nem szoktak biztosítást vásárolni. Teljes védelmet kínál, akár egy napra is köthetjük egy napi díjjal és olcsó.

A biztosító Városnéző utasbiztosítása napi 350 forinttól érhető el, és csak Európában alkalmazható. Tipikus hosszú hétvégés városnézegetős utakra kínálják, hiszen 1-5 napig köthető. Az olcsó díjjal szemben, nem alkalmazható korkedvezmény a gyerekeknek, viszont nincs korfelár az időseknek sem.

A biztosító statisztikái szerint, pont az ilyen rövid utakra nem kötnek a turisták utasbiztosítást, ráadásul ezeket a típusú utakat kockázatmentesnek is vélik, így maradt az egyhetes, vagy az annál hosszabb utakra szóló biztosítási fedezet.

A biztosító olyan fedezeteket kínál az általános egészségügyi fedezeteken túl, mint a szállodai felelősségbiztosítás, a jogvédelem, az asszisztencia szolgáltatások, a légibaleset többlettérítése, a poggyászkésés és a poggyászbiztosítás, de ha gépjármű meghibásodása miatti szállásköltséget is térít a biztosító.

A poggyászbiztosítás kiterjed a műszaki cikkekre is, téríti az útiokmány vagy bankkártya elvesztését, de ha otthon betörés érte az utast, az idő előtti hazautazást is téríti. Az utasbiztosítás kalkulátorral nem csak a kedvező díjakat, hanem a szolgáltatásokat is lehetősége van összehasonlítani.

Vissza