K and H utasbiztosítás személyre szabva


Sokan úgy gondolják, hogy az Európai Egészségbiztosítás Kártya majd elegendő lesz az utazás során, azonban azt jó tudni, hogy ez országonként változik, hogy milyen ellátást kapunk, kell-e önrészt fizetni. Az utasbiztosítás olyan helyeken is segítséget nyújt, ahol az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem terjed ki.

Manapság már mindenféle szolgáltatás létezik, széleskörű választási lehetőséget kínálva, a legmegfelelőbb biztosításért válassza, használja az utasbiztosítás kalkulátort, mellyel pillanatokon belül képet kap az összes biztosító díjajánlatairól.

2012. Június 8-tól a K&H Biztosítónál online elérhetők azok az új utasbiztosítás csomagok, melyek között számunkra legmegfelelőbbet találjuk.

Köthetünk városnézésre, búvárkodásra, veszélyes sportokra is. E mellett lehetőség van alap, emelt és ideál díjcsomagra, így lehetőségünk szerint köthetjük meg. Azok számára, akik tengerparton, mediterrán országban töltik pihenésüket, ideális a tengerparti csomag, mely arra is kínál kártérítést, ha leégés miatt nem mehetünk napfényre.

Ha természetes napsugár hatására leégünk, napszúrást kapunk, vagy valamilyen allergia miatt nem tartózkodhatunk napfényen, napi 5000 Ft kártérítést fizet a biztosító az orvosi elbocsátást követően legfeljebb 5 napra vagy a hazautazás napjáig. Amennyiben sportolás során felszerelések tűnnek el, vagy balesetben megrongálódnak, a poggyászbiztosítás keretében erre is fedezetet kap akár 300 000 Ft értékben.

Vissza