Mapfre Biztosító


A Mapfre Biztosító utasbiztosítás csomagján sokat fejlesztett az elmúlt időszakban, lett síbiztosítás és motoros utasbiztosítás is a kínálatban.

Mapfre Assistencia Start, Basic, Standard és Lux csomagokban érhető el. A fedezeti körök hasonlóak, poggyászbiztosítás, gyógykezelés balesetből vagy betegségből kifolyólag, balesetbiztosítás. Az eltérés a díjak mellett, a térítési limitekben van csak.

Mapfre Assistencia Start téríti az utazás megszakítását váratlan esemény miatt, egészségügyi gyógykezelést, baleseti halált és rokkantságot, poggyászbiztosítást.

Mapfre Assistencia Basic térítési limiteit megemelték a Sarthoz képest.

Mapfre Assistencia Standard teljes gépjármű asszisztenciát, jogvédelem biztosítást, útlemondás biztosítást tartalmaz.

Mapfre Assistencia Lux csomagban minden benne foglaltatik, amely az előző három csomagból kimaradt, még a poggyászkésedelemre is térít. a térítési limitek jelentős megemelésre, egyes esetekben eltörlésre kerültek.

Mapfre Mont Blanc síbiztosítás fedezi az egészségügyi gyógykezelést, hegyimentést, de téríti a sífelszerelésben esett kárt, még a béreltben is, és a síbérlet árát is visszatéríti, ha nem került felhasználásra.

Mapfre Motoros speciálisan a motorosoknak lett elkészítve, teljeskörű asszisztenciát tartalmaz.

Mapfre Ösztöndíj egészségügyi fedezetet kínál azoknak, akik huzamosabb ideig tartózkodnak külföldön és még nem töltötték be a 30. életévüket.

Utasbiztosítás kalkulátor

Vissza