QBE utasbiztosítások


A QBE Biztosító fontos szerepet tölt be a hazai utasbiztosítás területén. A különféle biztosítási termékek mellett több utasbiztosítás csomaggal próbál az ügyfelek kedvében járni. A biztosító társaságnak feltett célja, hogy mindenki megtalálja a számára ideális utasbiztosítást, bármilyen célból is utazik külföldre.

A szolgáltatások, valamint a szolgáltatások díjai is rugalmasak, és maximálisan egyénre szabhatók.

A QBE utasbiztosításaihoz kiegészítő biztosításként vásárolható a gépjármű asszisztencia biztosítás, a gépkocsi max. 10 éves koráig. Akár balesetből, akár műszaki hibából adódik a káresemény, a biztosító megtéríti azt. E kiegészítő biztosítás már hazánk területén is érvényes, de érvényes Európában is, kivéve Oroszországot, Fehéroroszországot, és Törökország ázsiai területét.

Az utasbiztosítás számtalan gyerekkedvezményt is nyújt, például 16 éven aluliak számára kötött biztosítás esetén, 50%-os díjkedvezményben részesülnek, természetesen a szolgáltatási érték is feleződik ebben az esetben.

Emellett a családi kedvezmények is igen jelentősek a biztosító által kínált utasbiztosítási csomagokban. Kiegészítő balesetbiztosítás csak a Classik és a Premium szolgáltatáshoz köthető.

A kiegészítő sportbalesetek és sporteszköz biztosításokat a Classic, Prémium vagy Privileg biztosítással együttesen köthető. A sporttevékenységek közül az expedíciós hegymászás, barlangászat, sziklamászás, auto-motorsport, búvárkodás kizárásra került.

Vissza