Telenoros EUB utasbiztosítás


A nyár végén sokan indulnak útnak last-minute utakkal. A gyors utazásnak a legtöbbször a biztosítás kötés esik áldozatul. Az EUB Biztosító és a Telenor közösen fejlesztett szolgáltatása megoldást kínál a gyors utasbiztosítás kötésre, hogy biztonságban utazzunk.

Az EUB Biztosító a Telenor segítségével egy olyan utasbiztosítás kötési módot fejlesztett ki, amely SMS-ben köthető és olyan fedezeteket kínál, mint a felelősségbiztosítás, poggyász-, baleset- és gépjárműbiztosítás. A biztosítást akárelindulást követően is megköthetjük, amellyel egy jó ár/érték arányos szolgáltatáshoz jutunk. Ezt a biztosítást típust, egy maximum 15 napos európai útra vehetjük igénybe, amelybe a biztosító által Európai kategóriába sorolt észak-afrikai országok is ide sorolandók, mint Tunézia, Törökország, Marokkó és Egyiptom.

A biztosítást az EUB Biztosítónak küldött SMS-ben lehet megrendelni, az indulást megelőző 30. naptól kezdve, amelyet az indulást megelőző 1. nappal lehet lemondani. A szerződéshez szükség van a biztosított adataira (név, születési idő), valamint az utazás kezdő és végdátumjára. Az SMS-ben érkező válaszüzenetet jóvá kell hagyni, amelyet követően az EUB megküldi részünkre a kötvényszámot, illetve a segítségnyújtás asszisztance számát is.

A biztosító terméke teljes értékű utasbiztosítás, amely tartalmazza a betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, jogvédelmet biztosít és 100 ezer orintig a műszaki cikkeket is fedezi eltűnés vagy rongálódás esetére. A hazaszállítás költségét a biztosító limit nélkül vállalja.

A biztosítás fedezetei kiterjednek az extrém sportokra is, mint a síelés, búvárkodás, jetskire. A szolgáltatás 490.- Ft/fő/nap díjon érhető el.

Vissza