Uniqa Biztosító


Az Uniqa Biztosító utasbiztosítás csomagjai rendkívül széles, szinte minden tevékenységre kiterjedő fedezettel bírnak, számos speciális tevékenység biztosítása mellett.

Uniqa Travelhelp Standard alapszolgáltatásokat és limiteket tartalmazó utasbiztosítás. Téríti a gyógykezelés költségét, a poggyászsérülést, asszisztencia segítségnyújtást, keresés-mentést és a kinntartózkodás hosszabbítását is.

Uniqa Travelhelp Plus magasabb limitek mellett jogvédelem és felelősségbiztosítás is jár a csomaghoz.

Uniqa Travelhelp Lux jogi tanácsadást és tolmácsszolgálatot is kínál, emelt limitek mellett.

Uniqa Gyöngyhalász búvárbiztosítás kifejezetten a búvárkodás kockázatait fedezi, a rendkívül drága felszerelést és a speciális orvosi ellátásokat.

Uniqa Gyöngyhalász Standard az egészségügyi ellátást fedezi, baleseti halált és rokkantságot, keresést, mentést, asszisztenciát, poggyász lopást.

Uniqa Gyöngyhalász Plus jogvédelem biztosítást és felelősségbiztosítást tartalmaz az emelt limitek mellett.

Uniqa Gyöngyhalász Lux tolmácsolást és az ügyvédi költségeket fedezi, rendkívül magas térítési limitek mellett.

Uniqa Super-G+ síbiztosítás a felszerelést, a hegyi és helikopteres mentést is fedezi, két csomagban.

Uniqa Super-G+ Standard az egészségügyi ellátásokat, a mentést és keresést, felelősségbiztosítást, asszisztencia biztosítást, poggyászbiztosítást, baleseti halált vagy rokkantságot biztosít, viszonylag alacsony limitek mellett.

Uniqa Super-G+ Optimum napi +200 Ft/fő/nap-ért lényegesen magasabb térítési limiteket tesz elérheővé. A szolgáltatások között van a család hazaszállítása, a tolmács biztosítása, az ügyvéd és jogvédelem biztosítása.

Uniqa Jeti Standard snowboardbiztosítás csomag szolgáltatása megegyezik a Super-G+ Standard síbiztosításéval, csak a limitekben tér el némileg.

Uniqa Jeti Optimum snowboardbiztosítás szintén a Super-G+ Optimum csomaggal azonos.

Uniqa Albatrosz Optimum utasbiztosítás a golfozók számára szánt csomag. Magas térítési limitek és több solgáltatás jellemzi. Fedezi a balesetből és betegségből eredő egészsgügy ellátások költségét, asszisztencia biztosítást, gépjármű asszisztenciát, felelősségbiztosítást, poggyászbiztosítást a felszereléssel együtt, jogvédelem biztosítást, baleseti halált vagy rokkantságot, biztosít. A szolgáltatásokban a szél és időjárás előrejelzés is benne foglaltatik.

Uniqa Albatrosz Plusz ugyan azokat a szolgáltatásokat biztosítja, csak magasabb térítési limitek mellett.

Uniqa Grantor Standard túravazetőknek kínál megfelelő védelmet. A szolgáltatásai között van az egészségügyi ellátás költségeinek a térítése, a balesetbiztosítás, a poggyászbiztosítás, az asszisztencia, és a felelősségbiztosítás.

Uniqa Grantor Optimum megegyezik a Standard csomaggal, de a térítési limitek magasabbak.

Uniqa Vándor egyszerűsített, Magyarország területén érvényes utasbiztosítás a táborozók számára. A fedezetek kiterjednek. orvosi kezelés, keresés, mentés, betegszállítás, csonttörés, hazaszállítás, kórházi napi térítés, rokkantság, baleseti halál, poggyászbiztosítás, asszisztencia biztosítás, útvonaltervezés.

Uniqa Velohelp Vitál Standard egy belföldi kerékpáros biztosítás. Fedezi az egészségügi ellátás költségeit, poggyászbiztosítást és felelősségbiztosítást tartalmaz.

Uniqa Velohelp Vitál Plus magasabb térítési díjakat és jogi képviseletet biztosít.

Uniqa Velohelp Vitál Lux plusz szolgáltatása az információ, tervezés, költségvállalás kerékpártúra során.

Uniqa Regatta Standard egy éves bérlet hajósok számára. Az egészségügyi költségeket, jogvédelem biztosítást, poggyászbiztosítást, balesetbiztosítást téríti. Gépjármű asszisztencia is a bérlet része.

Uniqa Regatta Plus és Regatta Lux a szolgáltatás ugyanaz, a térítési limitek magasabbak az egyes csomagokban.

Uniqa Multihelp Standard éves bérlet, Magyarországon kívül érvényes. A szokásos baleset vagy betegség során felmerült költségeket, gépjármű asszisztenciát, jogvédelem biztosítást és tolmácsot tartalmaz.

Uniqa Multihelp Plus magasabb térítési limiteket és felelősségbiztosítást tartalmaz.

Uniqa Raiffeisen a Raiffaisen Bank ügyfelei számára elérhető utasbiztosítás, ATM-en és Telecenteren keresztül.

Utasbiztosítás kalkulátor

Vissza