Utasbiztosításra van szükséged síelés előtt?


A téli sportok rejtik a legtöbb veszélyt. Nagyon könnyen bárki eltörheti a kezét, lábát, ha teljesen tapasztalat nélkül kezd el síelni vagy éppen korcsolyázni. Az utasbiztosítás kiválasztásakor figyeljünk erre a nagyon fontos tényezőre, hogy legyenek benne a téli pihenéshez kötött konstrukcióban mindenképpen az ilyen jellegű sportok is.

Az utasbiztosítási csomagok többsége tartalmaz egyszerre egészségbiztosítást és csomagbiztosítást is. Ha egy utazási irodában fizetünk be valamilyen útra, akkor már a meghirdetett üdülésnek az árába bele is van kalkulálva az utasbiztosítás díja. Így ezt semmiképpen nem lehet elkerülni, hiszen egy utazási iroda csak így tud felelősséget vállalni az utasai számára.

Ha saját magunk szervezzük meg az utazásunkat, nyaralásunkat, akkor bizony csak rajtunk múlik, hogy kötünk-e utasbiztosítást vagy sem. Nagyon sokan ezen a pár ezer forinton szoktak spórolni, ami egyáltalán nem helyes.

Nagyon jó áron tudunk már kötni utasbiztosítást a legismertebb társaságoknál. Meg kell nézni, hogy milyen lehetőségek vannak a piacon és meg kell kötni egyet mindenképpen! Úgy nem szabad elmenni semmilyen külföldi útra egy több napos ott tartózkodás esetén, hogy nem kötöttünk utasbiztosítást.

Vissza