SMS utasbiztosítás az EUB Biztosítótól


Az EUB Biztosító egy új utasbiztosítás konstrukciót fejlesztett ki, amelyet SMS-ben lehet megkötni. A biztosító partnere a Telenor volt. Ezt a terméket, akár az utolsó pillanatokban is megköthetjük, ha van a telefonunkon elég pénz.

Az utasbiztosítás megkötése rendkívül egyszerű, akár akkor is megköthetjük, ha már úton vagyunk. Az EUB Biztosító számára egy SMS-ben el kell küldenünk a biztosítani kívánt személyek nevét és születési dátumát, valamint az utazás kezdő és végső dátumát. A biztosító egy válasz e-mailban megküldi a díjat, amely 490.- Ft/fő/nap, és az utazónak vissza kell azt igazolnia. A visszaigazolással a biztosító megküldi részünkre a kötvényszámot, és az asszisztencia hívószámát. Ezt az utasbiztosítást a földrajzi értelemben vett Európára és Tunézia, Ciprus, Egyiptom, valamint Marokkó országaira érvényes.

Az utasbiztosítás egy teljes értékű utasbiztosítás, amelyben minden fedezet helyet kapott, sőt még a téli sportok, illetve a a gépjármű asszisztencia is a része. A biztosítás nagyon kedvező ár/érték arányt képvisel, amelyben felelősség-, baleset-, poggyászbiztosítás, poggyászkésedelem, jogvédelem, teljes limit nélküli hazaszállítás, mentés, gépjármű asszisztencia, beteglátogatás, gyermek hazaszállítása található.

Az utasbiztosítás kiterjed a téli sportokra is, mint a sí, snowboard, vagy a búvárkodás, jetski, stb. A biztosító 100 ezer forintig téríti a műszaki cikkeinkben esett károkat is.

Vissza