<< < 4 5 6 7 8 > >>



Hiába van CASCO biztosításunk, a szabályzatokban is vannak kivételek

2012-06-14 04:06:00

Nem fizet a CASCO biztosítás mindent, a biztosítók szabályzataiban találhatóak olyan kivételek, amelyek teljesülése esetén nem térítik meg a keletkezett kárt. Ezek az esetek tipikusan felelőtlen viselkedésre vezethetőek vissza, de a szabályzatokat nem árt átnézni kötés előtt, és utána sem.

Tovább a(z) Hiába van CASCO biztosításunk, a szabályzatokban is vannak kivételek hírre



A CASCO állomány 5%-al csökkent

2012-06-07 08:02:00

A CASCO piac is válságban van, mint a gépjárműbiztosítások általában de a hitelválság épp ezt az ágazatot súlytja leginkább. A múlt évben 8 ezer szerződéssel több köttetett, mint az azt megelőző évben, mégis a válságot megelőző évhez képest 5% mínuszban áll a szerződés állomány.

Tovább a(z) A CASCO állomány 5%-al csökkent hírre



Adózik a CASCO is jövőre

2012-05-07 12:04:00

A kormány a szektoriális különadók kivezetésével, a lakosságot terhelő adókat vezet be a pénzügyi szektorban, a telekomunikációban és a biztosításokban is. A kötelező biztosításhoz hasonlóan, a CASCO termékek is adóznak, kisebb, 15%-os adókulcs mellett.

Tovább a(z) Adózik a CASCO is jövőre hírre



A CASCO-t is ellenőrizzük indulás előtt

2012-04-24 00:02:00

A motorosok leporolták a vasat, mindenki intézi az aktuális javításokat, de a biztosítással minden rendben van? Egyes biztosítók kínálnak fél évre szóló biztosítási formákat, amelyek akár teljes CASCO-ként is működnek, igény szerint. A motorosok általában nincsenek tisztában azzal, hogy a balesetek negyede totálkáros motorral végződik.

Tovább a(z) A CASCO-t is ellenőrizzük indulás előtt hírre



Újdonság: mini CASCO Extra

2012-04-13 11:37:00

A biztosító termékét két különböző csomagban kínálja, eltérő térítési összegekkel. A mini CASCO Extra, továbbra is a saját gépjárműben esett kárt téríti, ha mi voltunk a károkozók és a KGFB egyébként ránk nem terjedne ki. A mai napon elérhető termék térítési összege a választott csomagtól függ és abban az esetben is fizet, ha a mini CASCO tulajdonos a vétlen és a károkozó KGFB terhére a károkozó fizetésképtelenség miatt nem teljesít.

Tovább a(z) Újdonság: mini CASCO Extra hírre



CASCO szerződéskötésnél figyeljünk oda, ha az extrákat is biztosítani akarjuk

2012-04-06 12:43:00

Egy olyan alap CASCO biztosítás, amelyeket a biztosítók kínálnak, egy feltörés során keletkezett károkból, csak a gépjárműben keletkezetteket téríti meg. A gépjárműbe utólag épített extrákat, vagy az utastérben felejtett értéktárgyak eltulajdonításának anyagi megtérítéséhez külön kiegészítő biztosítást kell kötni.

Tovább a(z) CASCO szerződéskötésnél figyeljünk oda, ha az extrákat is biztosítani akarjuk hírre



A CASCO önrész felét állja a biztosító

2012-03-18 14:40:00

A romló gazdasági környezetben a gépjárműbiztosítások jelentősen visszaestek, kiváltképpen a CASCO. A biztosítók a minőségen próbálnak javítani, mivel az árak már a földön járnak, további csökkenés nem várható.

Tovább a(z) A CASCO önrész felét állja a biztosító hírre



Miért stagnál a CASCO piac?

2012-03-04 18:00:00

A piac biztosítottsága évek óta nem tud elemelkedni a 20%-ról. Ennek okai a magasnak tartott díj, az öregedő járműpark és a jelentősen megemelkedett költségek, amelyek az autósokat súlytja. Az autósok többsége drágának tartja, az egyébként soha ilyen mélységekben még nem járó CASCO átlagdíjakat.

Tovább a(z) Miért stagnál a CASCO piac? hírre



A CASCO díjak tovább csökkennek, a biztosítottság változatlan arányú

2012-03-01 11:02:00

A hazai gépjárműpark egyre öregszik és csak az ötöde van CASCO biztosítással fedezve. A tavalyi évben 10%-ot csökkentek az átlagárak, elsősorban az olyan termékeknek köszönhetően, mint a mini CASCO. A biztosítók a biztosítottság emelkedését abban látják, hogy olyan CASCO termékeket dolgoznak ki, amelyek rendkívül olcsók és csak a tipikus károkozás(ok)ra nyújt fedezetet, valamekkora összeghatárig.

Tovább a(z) A CASCO díjak tovább csökkennek, a biztosítottság változatlan arányú hírre



A Groupama újra tervezte a flotta CASCO-ját

2011-11-23 09:36:00

A biztosító átdolgozta a gépjárműbiztosítását, melyet két fedezetben érhetünk el. Az egyik teljeskörű fedezetet kínál, míg a másik csak lopás és totálkár esetén fizet. A Groupama-Garancia Biztosító CASCO Komfort és Bázis csomagja mentességet ad a 10% önrész alól, külföldi rendszámú autókra, sikkasztási, és munkavégzési záradékkal látták el.

Tovább a(z) A Groupama újra tervezte a flotta CASCO-ját hírre