<< < 4 5 6 7 8 > >>Hiába van CASCO biztosításunk, a szabályzatokban is vannak kivételek

2012-06-14 04:06:00

Nem fizet a CASCO biztosítás mindent, a biztosítók szabályzataiban találhatóak olyan kivételek, amelyek teljesülése esetén nem térítik meg a keletkezett kárt. Ezek az esetek tipikusan felelőtlen viselkedésre vezethetőek vissza, de a szabályzatokat nem árt átnézni kötés előtt, és utána sem.

Tovább a(z) Hiába van CASCO biztosításunk, a szabályzatokban is vannak kivételek hírreA CASCO állomány 5%-al csökkent

2012-06-07 08:02:00

A CASCO piac is válságban van, mint a gépjárműbiztosítások általában de a hitelválság épp ezt az ágazatot súlytja leginkább. A múlt évben 8 ezer szerződéssel több köttetett, mint az azt megelőző évben, mégis a válságot megelőző évhez képest 5% mínuszban áll a szerződés állomány.

Tovább a(z) A CASCO állomány 5%-al csökkent hírreAdózik a CASCO is jövőre

2012-05-07 12:04:00

A kormány a szektoriális különadók kivezetésével, a lakosságot terhelő adókat vezet be a pénzügyi szektorban, a telekomunikációban és a biztosításokban is. A kötelező biztosításhoz hasonlóan, a CASCO termékek is adóznak, kisebb, 15%-os adókulcs mellett.

Tovább a(z) Adózik a CASCO is jövőre hírreA CASCO-t is ellenőrizzük indulás előtt

2012-04-24 00:02:00

A motorosok leporolták a vasat, mindenki intézi az aktuális javításokat, de a biztosítással minden rendben van? Egyes biztosítók kínálnak fél évre szóló biztosítási formákat, amelyek akár teljes CASCO-ként is működnek, igény szerint. A motorosok általában nincsenek tisztában azzal, hogy a balesetek negyede totálkáros motorral végződik.

Tovább a(z) A CASCO-t is ellenőrizzük indulás előtt hírreÚjdonság: mini CASCO Extra

2012-04-13 11:37:00

A biztosító termékét két különböző csomagban kínálja, eltérő térítési összegekkel. A mini CASCO Extra, továbbra is a saját gépjárműben esett kárt téríti, ha mi voltunk a károkozók és a KGFB egyébként ránk nem terjedne ki. A mai napon elérhető termék térítési összege a választott csomagtól függ és abban az esetben is fizet, ha a mini CASCO tulajdonos a vétlen és a károkozó KGFB terhére a károkozó fizetésképtelenség miatt nem teljesít.

Tovább a(z) Újdonság: mini CASCO Extra hírreCASCO szerződéskötésnél figyeljünk oda, ha az extrákat is biztosítani akarjuk

2012-04-06 12:43:00

Egy olyan alap CASCO biztosítás, amelyeket a biztosítók kínálnak, egy feltörés során keletkezett károkból, csak a gépjárműben keletkezetteket téríti meg. A gépjárműbe utólag épített extrákat, vagy az utastérben felejtett értéktárgyak eltulajdonításának anyagi megtérítéséhez külön kiegészítő biztosítást kell kötni.

Tovább a(z) CASCO szerződéskötésnél figyeljünk oda, ha az extrákat is biztosítani akarjuk hírreA CASCO önrész felét állja a biztosító

2012-03-18 14:40:00

A romló gazdasági környezetben a gépjárműbiztosítások jelentősen visszaestek, kiváltképpen a CASCO. A biztosítók a minőségen próbálnak javítani, mivel az árak már a földön járnak, további csökkenés nem várható.

Tovább a(z) A CASCO önrész felét állja a biztosító hírreMiért stagnál a CASCO piac?

2012-03-04 18:00:00

A piac biztosítottsága évek óta nem tud elemelkedni a 20%-ról. Ennek okai a magasnak tartott díj, az öregedő járműpark és a jelentősen megemelkedett költségek, amelyek az autósokat súlytja. Az autósok többsége drágának tartja, az egyébként soha ilyen mélységekben még nem járó CASCO átlagdíjakat.

Tovább a(z) Miért stagnál a CASCO piac? hírreA CASCO díjak tovább csökkennek, a biztosítottság változatlan arányú

2012-03-01 11:02:00

A hazai gépjárműpark egyre öregszik és csak az ötöde van CASCO biztosítással fedezve. A tavalyi évben 10%-ot csökkentek az átlagárak, elsősorban az olyan termékeknek köszönhetően, mint a mini CASCO. A biztosítók a biztosítottság emelkedését abban látják, hogy olyan CASCO termékeket dolgoznak ki, amelyek rendkívül olcsók és csak a tipikus károkozás(ok)ra nyújt fedezetet, valamekkora összeghatárig.

Tovább a(z) A CASCO díjak tovább csökkennek, a biztosítottság változatlan arányú hírreA Groupama újra tervezte a flotta CASCO-ját

2011-11-23 09:36:00

A biztosító átdolgozta a gépjárműbiztosítását, melyet két fedezetben érhetünk el. Az egyik teljeskörű fedezetet kínál, míg a másik csak lopás és totálkár esetén fizet. A Groupama-Garancia Biztosító CASCO Komfort és Bázis csomagja mentességet ad a 10% önrész alól, külföldi rendszámú autókra, sikkasztási, és munkavégzési záradékkal látták el.

Tovább a(z) A Groupama újra tervezte a flotta CASCO-ját hírre