<< < 3 4 5 6 7 > >>



A miniCASCO létjogosultsága az öregedő gépjárműparkban rejlik

2012-12-03 09:07:00

A miniCASCO biztosításokat minden tizedik autós igénybe veszi, mivel az egyre idősődő gépjárművekre egyre nehezebb jó biztosítást kötni. Az idei KGFB kampányban is ez volt a legnépszerűbb kiegészítő termék. Annak ellenére, hogy a CASCO díjak is minimális szinten vannak, csak minden ötödik autós rendelkezik teljes védelmet kínáló termékkel.

Tovább a(z) A miniCASCO létjogosultsága az öregedő gépjárműparkban rejlik hírre



A CASCO kiszámításában sokat segítő honlap

2012-11-19 15:16:00

Nagyon sok tényező befolyásolja azt, hogy mennyi lesz a végső díja egy biztosításnak. Éppen ezért kell megkeresni a számunkra legmegfelelőbb lehetőséget. A CASCO árának megtudakolásában sokat segíthet számunkra ez a honlap, ahol igénybe tudjuk venni a díjszámító lehetőséget.

Tovább a(z) A CASCO kiszámításában sokat segítő honlap hírre



Új Uniqa CASCO biztosítás

2012-11-15 07:02:00

Minél idősebb a gépjármű, annál inkább nem éri meg CASCO biztosítást kötni rá. Most az Uniqa Biztosító olyan terméket dobott a piacra, amellyel teljeskörű védelmet kaphatunk, mindezt az anyagi lehetőségeinkhez szabva.

Tovább a(z) Új Uniqa CASCO biztosítás hírre



Minden, ami biztosítás: utazáshoz, lakáshoz, autóhoz CASCO

2012-10-12 14:16:00

Ez a weblap a biztosítások egyik legszélesebb választékát hozza fel az érdeklődők számára. Lakásbiztosítások, utasbiztosítások és még nagyon sok különleges csomag köthető, melyek között megtalálható a gépkocsi tulajdonosok részére a CASCO is.

Tovább a(z) Minden, ami biztosítás: utazáshoz, lakáshoz, autóhoz CASCO hírre



Új Aegon CASCO szolgáltatások

2012-09-26 07:06:00

Az Aegon Biztosító Útitárs CASCO biztosítása több új elemmel bővült szeptember elején. A biztosító válasza volt a megváltozott piaci igényekre, a szerződéseket sokkal könnyebben szabhatjuk igényeink szerint.

Tovább a(z) Új Aegon CASCO szolgáltatások hírre



A CASCO biztosítások helyzete javulóban van?

2012-09-01 12:01:00

A CASCO biztosítások területén még nem jött el a fordulat ideje, 2012 Q2-ben csökken a szerződéses állomány száma, de a mozgó négy negyedéves átlagban a javulás jelei látszanak. A gépjárműbiztosításokban a díjbevétel a szerződésszám emelkedése ellenére csökkent 12%-al.

Tovább a(z) A CASCO biztosítások helyzete javulóban van? hírre



Egy káreset során érdemes szakember segítségét kérni

2012-08-15 08:03:00

A nyomott CASCO díjak következtében a biztosító társaságok komolyabban ügyelnek a kárkifizetésekre, mivel a megtérülést itt tudják pozitív tartományban tartani, mivel a piac szűkül évről évre, nincs lehetőség komolyabb mennyiségű szerződés bevonására.

Tovább a(z) Egy káreset során érdemes szakember segítségét kérni hírre



Eco CASCO

2012-07-11 09:04:00

A Generali Biztosító az elöregedő gépjárműpark miatt, olyan eco CASCO biztosítást kínál, amely azoknak sem luxus, akiknek idősebb az autójuk. A biztosítást már kétezer forintos havidíjon érhetjük el és teljes fedezetet kapunk érte.

Tovább a(z) Eco CASCO hírre



Az autós nyaralásokra is CASCO nélkül megyünk

2012-07-05 07:01:00

A hazai autók döntő többsége nem rendelkezik CASCO biztosítással, a nyaralásra is csak jó esetben kötünk autós asszisztenciát. Teljes védelem nélkül egy külföldön bekövetkezett baleset komoly problémákat von maga után.

Tovább a(z) Az autós nyaralásokra is CASCO nélkül megyünk hírre



Eltérő biztosítói gyakorlat a nem fizetett CASCO-val kapcsolatban

2012-06-17 06:01:00

sokan szorulnak rá arra, hogy a CASCO biztosításukat mellőzzék. Ezekben az élethelyzetekben sokan sokféleképpen reagálnak, amely eddig nem, de mostantól a biztosítókba ütközhet. A biztosítók ritkán engedik el az ügyfelet, mivel határozatlan szerződést kötött, még ha nem fizeti a díjat, akkor sem.

Tovább a(z) Eltérő biztosítói gyakorlat a nem fizetett CASCO-val kapcsolatban hírre