<< < 1 2 3 4 5 > >>



Útitárs CASCO módosítások az Aegontól

2017-10-27 09:07:00

A biztosító a piaci igényekhez igazította az Útitárs CASCO biztosítását, számos új elemmel bővítette a kiegészítő szolgáltatások és biztosítások körét, míg a már megszokott fedezeteket továbbra is a kínálatban hagyta.

Tovább a(z) Útitárs CASCO módosítások az Aegontól hírre



CASCO kárrendezés

2017-10-22 08:02:00

Az utóbbi években a biztosítók figyelme a kárkifizetések felé fordult, mivel a nyomott áron kínált biztosítások jövedelmezőségét, csak a szigorúan felügyelt kárrendezéssel lehet biztosítani. Ráadásul a CASCO biztosítás területe az, amely a vagyonbiztosítások közül a leginkább megsínylette a válságot, itt lehet a legnehezebben elérni a szerződésszám emelkedését.

Tovább a(z) CASCO kárrendezés hírre



CASCO-sok figyelem, díjemelkedés, vagy csökkenés jön

2017-10-15 09:04:00

A novemberi kötelező biztosítás váltás kampány közeledik, akinek van CASCO biztosítása, annak érdemes lesz odafigyelnie, mert bevezetésre kerül a biztosítási adó és nem tudni, ki hárítja át az ügyfelére és ki fogja lenyelni a 15%-os adót. A biztosítók eddig is díjazták a CASCO és kötelező biztosítás kötést, de most sokkal összetettebb a dolog.

Tovább a(z) CASCO-sok figyelem, díjemelkedés, vagy csökkenés jön hírre



CASCO és kötelező biztosítás együttkötés novemberben

2017-10-12 14:16:00

Hamarosan itt a kötelező biztosítás kampány, amelyben a CASCO és kötelező együttkötésre a biztosítók jelentős kedvezményeket szoktak kínálni. Az együttkötés néhány éve lett nagy sláger, mivel a biztosítók kitűnő, de csökkentett kockázatú módozatokkal rukkoltak elő. Az úttörő a miniCASCO volt a Generteltől. A tavalyi évben a biztosítók számtalan kedvezményt adtak egy-egy CASCO és kötelező biztosítás kötése esetén.

Tovább a(z) CASCO és kötelező biztosítás együttkötés novemberben hírre



CASCO biztosítás kalkulátor egy tájékoztató összeget mutat

2017-10-07 08:14:00

A kötelező felelősség biztosítás mellett még van egy nagyon fontos biztosítási fajta. Ezzel tudjuk a legjobban bebiztosítani a gépkocsinkat. A CASCO biztosítás kalkulátort bárki tudja használni, aki beírja a gépkocsijának a legfontosabb adatait. Ez alapján kerül meghatározásra az, hogy mennyibe fog kerülni a havi fizetendő összeg.

Tovább a(z) CASCO biztosítás kalkulátor egy tájékoztató összeget mutat hírre



Hogyan vegyünk igénybe CASCO biztosítást online?

2017-09-23 16:16:00

Ma már számtalan szolgáltatást lehet az interneten keresztül megkötni, igénybe venni. Így nagyon könnyen lehet biztosítást is kötni pl. egy autóhoz. Előtte azonban pontosan utána kell járni, hogy a CASCO biztosítás pontosan mennyibe is kerül.

Tovább a(z) Hogyan vegyünk igénybe CASCO biztosítást online? hírre



Miért tűnhet el a jövőben a Casco, vagy a kötelező?

2017-05-25 13:17:00

Mostanában nagyon nagy fejlődéseknek lehettünk szemtanúi és ez természetesen az autóiparra is kiterjed. A kutatók már sikeresen kidolgozták azt a rendszert, mely segítségével egy autó több százezer kilométert is megtehet anélkül, hogy bárki a volán mögött ülne.

Tovább a(z) Miért tűnhet el a jövőben a Casco, vagy a kötelező? hírre



CASCO biztosítások kedvező ajánlata az interneten

2016-11-19 09:06:00

Egy új autó esetében elengedhetetlenül fontos az, hogy a megfelelő biztosítás legyen megkötve. Ha meg akarja valaki könnyíteni a dolgát, akkor keressen segítséget a CASCO biztosításhoz az interneten! Itt meg is találja a nagyon jó lehetőséget, hogy akár ki is tudja számolni, hogy pontosan mennyibe kerül az éves díj.

Tovább a(z) CASCO biztosítások kedvező ajánlata az interneten hírre



Rossz csillagzat alatt a CASCO sem véd meg

2016-11-06 07:06:00

Előfordulnak olyan élethelyzetek, amikor a gondosan megkötött CASCO biztosítás sem véd meg bennünket. A Polgári Törvénykönyv egyes esetekben úgy rendelkezik, hogy az egy éven belüli kárkifizetések összegével csökkenthető a kártérítés összege, totálkár vagy lopás esetén.

Tovább a(z) Rossz csillagzat alatt a CASCO sem véd meg hírre



A CASCO biztosítás kalkulátor két perc alatt segítséget ad

2016-10-12 12:17:00

Egy gépkocsi, ha forgalomban közlekedik, akkor mindig megvan annak az esélye, hogy baleset történik, ami lehet nem általunk okozott is. Ezért fontos a biztosítás, ami egy új gépkocsi esetében elengedhetetlen. A CASCO biztosítás kalkulátor segítséget nyújt, hogy melyik cég által kínált lehetőséget vegyük igénybe, mert olyan sok a kínált csomag, hogy egy átlagos gépkocsi tulajdonosok ezek közül nehezen tud választani.

Tovább a(z) A CASCO biztosítás kalkulátor két perc alatt segítséget ad hírre