< 1 2 3 4 5 > >>



A CASCO biztosítás használatakor néhány adatra van szükség

2018-01-14 10:16:00

Ön sem tudja azt, hogy az újonnan vett gépjárművét hol kellene bebiztosítani? Ezen a honlapon megtalálja a választ. Lépjen be és használja a CASCO biztosítás kalkulátort, mellyel meg tudja állapítani, hogy pontosan mekkora összeget is kell majd rendszeresen fizetni.

Tovább a(z) A CASCO biztosítás használatakor néhány adatra van szükség hírre



A CASCO biztosítás kalkulátor használatával megtudhatjuk a várható költségeket

2018-01-14 07:07:00

Akinek van gépkocsija, az szeretné azt mindig a legnagyobb biztonságban tudni. Ennek érdekében érdemes biztosítást kötni. A CASCO biztosítás kalkulátorral kiszámíthatjuk, hogy havi mekkora összegre kell számítanunk, ha igénybe veszünk egy ilyen szolgáltatást.

Tovább a(z) A CASCO biztosítás kalkulátor használatával megtudhatjuk a várható költségeket hírre



Mennyivel drágulnak a CASCO biztosítások januártól?

2018-01-08 09:02:00

A Parlament megszavazta a január elsejétől bevezetendő biztosítási adót. A CASCO biztosításokra 15% teher jut, de hogy ebből a biztosítók mennyit hárítanak át, még nem tudni. Mivel nem kötelező ez a termék, teljes áthárítás esetén tömeges felmondási hullám jöhet.

Tovább a(z) Mennyivel drágulnak a CASCO biztosítások januártól? hírre



Aegon motor CASCO akció

2018-01-05 00:00:00

Az Aegon Biztosító a nyárra motor CASCO akciót hírdet. Július 1., és szeptember 30-a között megkötött motoros biztosításokra ingyenes baleseti halálra szóló balesetbiztosítást kínál a biztosító. A biztosító egy százezer alatti és feletti kategóriát léptet életbe, amely alapján változnak a fedezetek.

Tovább a(z) Aegon motor CASCO akció hírre



Kedvező lehetőség a Generali-nál használt autó tulajdonosoknak

2017-12-20 08:11:00

A gazdasági válság az autósokat sem kímélte, s míg talán régebben az elöregedett autót újabbra cserélték a családok, ma a hitelek magas részletei és a gazdasági élet bizonytalanságai miatt egyre kevesebben mernek belevágni a Casco megkötésébe. Ezt természetesen a biztosító társaságok is tapasztalták, hiszen az utakon balesetet okozó, illetve szenvedő gépjárművek jelentős hányadát a 4-7 évesek tették ki.

Tovább a(z) Kedvező lehetőség a Generali-nál használt autó tulajdonosoknak hírre



Hogyan váljunk meg a CASCO-tól?

2017-12-18 05:02:00

Egyre több embert érint a fizetési nehézség, amely egyre több szolgáltatás, vagy termékvásárlás elhalasztását eredményezi a lakosság körében. Ennek a CASCO is áldozatául esett, mivel a spórolás jegyében egyre többen válnak meg a biztosításuktól.

Tovább a(z) Hogyan váljunk meg a CASCO-tól? hírre



Megkönnyítjük a dolgunkat a CASCO biztosítás kalkulátorral

2017-12-17 08:04:00

A biztosításoknak a kiválasztása soha nem tartozik a legegyszerűbb dolgok közé. Alaposan ki kell számolni, hogy pontosan melyikkel járhatunk jól. A CASCO biztosítás kalkulátor ebben nagy segítségünkre van, hiszen ezzel könnyen utána tudunk járni, hogy a jelenlegi ajánlatok közül melyek azok, melyek egyáltalán szóba jöhetnek.

Tovább a(z) Megkönnyítjük a dolgunkat a CASCO biztosítás kalkulátorral hírre



Az autós nyaralásra is CASCO nélkül indulunk útnak

2017-12-04 09:01:00

A Genertel Biztosító tájékoztatása szerint négyezer káreset történt külföldön, mégis csak 20%-os a hazai autóállomány biztosítottsága. A több mint négymilliónyi autóból nem egészen 900 ezerre van CASCO szerződés.

Tovább a(z) Az autós nyaralásra is CASCO nélkül indulunk útnak hírre



Generali Biztosító ECO CASCO öreg autókhoz

2017-11-12 13:13:00

A hazai járműpark a válság során rendkívül hirtelen öregedett el. Négy év alatt három évet öregedett az autók átlagéletkora, ami brutálisan hat első ránézésre. A Generali Biztosító CASCO biztosítással rendelkező állományának életkora átlagosan öt év felett van.

Tovább a(z) Generali Biztosító ECO CASCO öreg autókhoz hírre



Aegon Útitárs CASCO újítások

2017-10-27 12:18:00

Az Aegon Biztosító számos új szolgáltatást és kiegészítő biztosítást kínál az Útitárs CASCO biztosításához. A biztosító a biztosítás díjain nem módosított ugyan, de a változtatások révén sokkal inkább személyre tudjuk szabni a szerződésünket.

Tovább a(z) Aegon Útitárs CASCO újítások hírre