<< < 10 11 12 13 14 > >>



Biztosítás nélkül ne induljanak nyaralni

2011-05-13 14:43:00

Lassan itt a nyári üdülőszezon, mindenki a szebbnél szebb utakat keresi és méregeti melyik lenne a legjobb a pénztárcájának. Tunézia és Törökország olcsóbb a zavargások miatt, éppen ezért a nagy sláger Törökország sokkal drágább lett.

Tovább a(z) Biztosítás nélkül ne induljanak nyaralni hírre



Az utasbiztosítás kiegészítő biztosítása

2011-03-07 02:00:00

A síelők a pályákat eleve kockázatos, csúszós, jeges, nedves úton teszik meg. Amennyiben az autóval baleset történik, a síbiztosítás kiegészítő biztosításaként köthető asszisztencia segít a tolmácsolásban, a legközelebbi szervizbe történő vontatásban, csereautóban és a haza jutásban is.

Tovább a(z) Az utasbiztosítás kiegészítő biztosítása hírre



Alapjában nem változott a biztosítás kötési hajlandóságunk

2011-02-23 02:00:00

Alig nőtt százalékosan a korábbi időszakhoz képest azok száma, akik utasbiztosítás nélkül utaztak külföldre. Emelkedést csak a családi csomagoknál és a síbiztosítás kötésekben lehetett érezni.

Tovább a(z) Alapjában nem változott a biztosítás kötési hajlandóságunk hírre



Tájékozódjunk, ha veszélyes helyre utazunk

2011-02-16 02:00:00

Ezt elsősorban a Külügy honlapján tehetjük meg, de azzal mindenkép számoljunk, hogy a veszélyesnek jelölt helyekre, nem tudunk utasbiztosítás kötvényt szerezni.

Tovább a(z) Tájékozódjunk, ha veszélyes helyre utazunk hírre



A síbaleset Franciaországban a duplájába kerül

2011-02-15 02:00:00

Az olasz és osztrák oldalán az Alpoknak, lényegesen kevesebbe kerül a mentés és a kórházi kezelés, mint a francia oldalon. Még az OEP is külön felhívja az itt síelni vágyók figyelmét, nem árt síbiztosítást kötni. Baleset esetén, ráadásul a kezelések árát előre kérik, vagy biztosítékként a papírjainkat veszik el. Egy jó utasbiztosítás kötvénnyel, amiben a biztosítási limitek fedezik a gyógykezelés díját, elegendő fedezetet kínál.

Tovább a(z) A síbaleset Franciaországban a duplájába kerül hírre



Síbérletet is térít

2011-02-09 02:00:00

Az Allianz Biztosító legújabb Téli Sportok síbiztosítása. Amennyiben le kell zárni a sípályákat a rossz idő miatt, vagy megbetegszünk, a biztosító 300 euróig téríti a síbérletet. Megemelték a poggyászbiztosítás limitét, és az autó meghibásodására, vagy balesetre Autó Asszisztenciát kínálnak, a 24 órás magyar nyelvű asszisztencia szolgáltatásuk mellé a síbiztosítás keretei között.

Tovább a(z) Síbérletet is térít hírre



Elkezdődött a síszezon

2011-01-31 02:00:00

Mivel hazánkban nincs elegendő mennyiségű hó, ezért a síelők döntő többsége, külföldre utazik síelni. Jó, ha nem feledkezünk el a megfelelő utasbiztosítás (síbiztosítás) megkötéséről sem, még ha csak egy hétvégére megyünk is.

Tovább a(z) Elkezdődött a síszezon hírre



Flash Doktor

2011-01-25 02:00:00

A Generali Biztosítóhoz tartozó EUB Utasbiztosító új szolgáltatása, hogy a telefonunkkal vagy fényképezőgépünkkel memória kártyára rögzített fényképeket helyreállíttatja, amennyiben azok eltűnnek az adathordozóról. A szolgáltatás rendkívül hasznos, hiszen nem csak nyáron, hanem a téli szezonban is rengetegen visznek gépet akár a sípályára is és több GB-nyi képet rögzítenek, amelyekkel megörökítik a nyaralásukat. A flash doktor szolgáltatás az utasbiztosítás része, akár síbiztosítás, búvárbiztosítás, extrémsport biztosításról is van szó.

Tovább a(z) Flash Doktor hírre



Nő a síbiztosítás kötések száma

2011-01-25 02:00:00

Mivel a korábbi évekhez képest idén többen utaznak külföldre síelni, a síbiztosítás kötésekből is egyre több fogy. Nagy mértékben tesz hozzá ehhez a növekedéshez az internet, hiszen ott jóval olcsóbban és könnyebben lehet utasbiztosítást venni. Jó hír, hogy egyre többen tartják fontosnak a megfelelő utasbiztosítás megkötését és tudják, hogy pár ezer forintos síbiztosítással, több milliós költségtől mentesítik magukat, ha baleset történik.

Tovább a(z) Nő a síbiztosítás kötések száma hírre



Az AXA Biztosító is felkészült a télre

2010-12-20 02:00:00

Az idei síszezonban a biztosító úgy módosította az orvosi limiteket a síbiztosításában, hogy az a síelők és snowboardosoknak is megfelelő legyen, és további kockázati elemeket is figyelembe vesznek.

Tovább a(z) Az AXA Biztosító is felkészült a télre hírre