<< < 5 6 7 8 9 > >>



Bérautókra kockázatminimalizáló biztosítások

2012-09-28 11:16:00

A nyaralási szezonban az autóbérlők többsége olyan biztosítást kötött a gépjárművére, amely nem ,vagy csak minimális önrészt tartalmazott. A legtöbben Spanyol-, és Olaszországban bérelnek autót és a reptereken történik az átvétel és az átadás is.

Tovább a(z) Bérautókra kockázatminimalizáló biztosítások hírre



Nincs pénz az életbiztosításokra

2012-09-26 14:07:00

A lakosság már nem rendelkezik olyan megtakarításokkal, amelyeket befektetési életbiztosításokba tudna elhelyezni. Az alkuszok legfontosabb feladata a biztosítási díjak csökkentésén kívül, hogy megfelelő tanácsokkal is szolgáljanak.

Tovább a(z) Nincs pénz az életbiztosításokra hírre



Névváltás történt a Wabard Biztosítónál

2012-09-24 06:04:00

A Wabard Biztosító nevét Wáberer Hungária Biztosítóra változtatták, mivel a tulajdonosi háttér megváltozott. A biztosító jelenleg a gépjármű-, a vagyon-, és a balesetbiztosítások területén van jelen, ahol a 15. helyen áll a rangsorban.

Tovább a(z) Névváltás történt a Wabard Biztosítónál hírre



A kötelező biztosítás optimális kiválasztása online

2012-09-23 15:17:00

A nemrég bevezetett baleseti adó nagy mértékben megemelte a gépkocsik biztosítását. Éppen ezért kell megkeresni azt a szolgáltatást, ami a legolcsóbb, de még így is a legkedvezőbb. Az autók kötelező biztosítása pár ezer forintos spórolással is igénybe vehető. Vannak társaságok, melyek ugyanis nem hárították át az ügyfelekre a baleseti adót.

Tovább a(z) A kötelező biztosítás optimális kiválasztása online hírre



Ha van kötelező felelősség biztosításod, akkor nincs gond

2012-09-23 15:17:00

Ha van gépkocsid, akkor vannak ehhez kapcsolódó előírt jellegű szolgáltatások, melyeket igénybe kell venned. Az autóhoz igénybe kell venni a kötelező biztosítást, melyet jogszabály ír elő. A havi díj összege eltérő, így mindig annál társaságnál kössük meg, amelyik a legjobbat nyújtja.

Tovább a(z) Ha van kötelező felelősség biztosításod, akkor nincs gond hírre



A lakásbiztosítás megkötésekor minél jobb csomagot válasszunk

2012-09-14 21:03:00

Az ingatlanban keletkező kár nagyon nagy mértékű lehet. Éppen ezért kell előre gondolkodni és egy biztosítást kötni. Mivel nagy költségek lehetnek egy viharkár kapcsán, ezért mindig érdemes és ajánlott a lakásbiztosítás megkötése.

Tovább a(z) A lakásbiztosítás megkötésekor minél jobb csomagot válasszunk hírre



Baleseti, egészségügyi és csomag utasbiztosítás kötése

2012-09-14 12:10:00

A külföldi nyaralás nem is gondolnánk, hogy milyen sok veszélyt rejteget a számunkra. Már csak maga az út nagyon sok rizikót rejt magában. Éppen ezért van szükség utasbiztosítás megkötésére, mert ha valami történik, akkor annak a költségét nem nekünk kell állni.

Tovább a(z) Baleseti, egészségügyi és csomag utasbiztosítás kötése hírre



Már az interneten is nagyon könnyen tudunk biztosítást kötni

2012-09-14 12:06:00

Ha szeretnénk felkészülni egy előre még nem látható eseményre és megkímélni magunkat az akkor felmerülő váratlan költségektől, akkor mindenképpen az a legjobb, ha igénybe veszünk egy ilyen szolgáltatást. A biztosítás köthető ingatlanra, vagyontárgyra, gépkocsira, egészségre és poggyászra.

Tovább a(z) Már az interneten is nagyon könnyen tudunk biztosítást kötni hírre



Hitelfedezeti biztosítás

2012-09-13 11:05:00

A hitelpiac negatív változásainak következtében a hitelfedezeti biztosítások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ezek a biztosítások a hitelfelvevő önhibáján kívül fizetési nehézségbe került adósnak biztonságot nyújt.

Tovább a(z) Hitelfedezeti biztosítás hírre



Tanuló-biztosítás

2012-09-12 08:03:00

Az államilag finanszírozott balesetbiztosításon kívül, a 3-18 éves gyermekekre kötött biztosítások, akár a tízszeresét is fizethetik. A Generali Biztosító felmérése szerint az általános iskolások 14%-át, míg a középiskolások 28%-át éri baleset az iskolába menet.

Tovább a(z) Tanuló-biztosítás hírre