<< < 4 5 6 7 8 > >>



Ha van kötelező biztosítás, akkor biztonság is van

2012-10-07 09:15:00

Nem lehet sosem elhanyagolni a biztosítások jelentőségét, hiszen ezek vészhelyzetben nagyon nagy jelentőséggel bírhatnak. Egy gépkocsi mindig nagyobb értéknek számít, éppen ezért van szükség a kötelező biztosítás minél alaposabb megválogatására. Ma már nagyon sok különféle csomag van a piacon, melyek közül nehéz is kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Tovább a(z) Ha van kötelező biztosítás, akkor biztonság is van hírre



Ezen a honlapon minden a biztosításról szól

2012-10-07 05:05:00

Ha van egy nagyobb értékű ingatlanunk vagy egy gépkocsink, akkor azt minden esetben érdemes bebiztosítani. Ezen a weblapon részletes információkkal találkozunk a biztosításokkal kapcsolatban. Ha Önt is érdekli, hogy lakására vagy éppen autójára milyet tud kötni, akkor kattintson a szöveg elolvasása után erre a weblapra.

Tovább a(z) Ezen a honlapon minden a biztosításról szól hírre



Építés-szerelés biztosítás

2012-10-05 10:09:00

Az épülő ingatlanokra is lehet biztosítást kötni, nem csak a kész lakásokra. Ez a termék az épülő ingatlan kivitelezésével kapcsolatos kockázatokra nyújt fedezetet, tehát különbözik a klasszikus lakásbiztosításoktól.

Tovább a(z) Építés-szerelés biztosítás hírre



Generali Biztosító biztosítási kárrendezés

2012-10-02 07:03:00

A Generali Biztosító a vagyon-, és balesetbiztosítások területén csaknem négymilliárdos kárkifizetés történt. A lakásbiztosításokra három, a CASCO és kötelező biztosításokra több, mint egymilliárdot és az utasbiztosítások után hatvanmilliót fizetett a biztosító a károsultaknak a nyár folyamán.

Tovább a(z) Generali Biztosító biztosítási kárrendezés hírre



Az Aegon Biztosító eredményessége a legnagyobb

2012-10-02 03:03:00

A díjbevétel folyamatos csökkenése mellett csak azok maradhatnak eredményesek, akik jelentős szeletet birtokolnak a biztosítási tortából. Az Aegon Biztosító csak a negyedik a díjbevétel tekintetében, de az eredményességet tekintve magasan az első.

Tovább a(z) Az Aegon Biztosító eredményessége a legnagyobb hírre



A lakásbiztosításoknál kisebb lesz adóáthárítás mértéke

2012-10-01 12:08:00

A vagyonbiztosítások terén inkább a vállalati szektor lesz az, amelynek el kell viselnie az adó áthárítását, a lakossági lakásbiztosítás területén nem lesz erre lehetőség, mivel jóval kisebb a mozgástér. A Biztosítóknak a CASCO biztosítás flották esetében is gondot jelenthet a plusz teher kigazdálkodása.

Tovább a(z) A lakásbiztosításoknál kisebb lesz adóáthárítás mértéke hírre



A nyugdíjbiztosításban a jövő

2012-10-01 10:05:00

A magyar biztosítási szektor a jövőben az öngondoskodásokra is jobban támaszkodna. Jelenleg egyre több biztosító és egyesüket jelenik meg idehaza, mivel 44 hazai és tagállami biztosító, illetve 27 egyesület van jelen, melyre 13 tagállami biztosításközvetítő szereplése tette fel a pontot az "i"-re.

Tovább a(z) A nyugdíjbiztosításban a jövő hírre



Lakásbiztosítással bebiztosíthatjuk otthonunkat a károktól

2012-09-30 10:04:00

Mindenki nagyon félti az otthonát attól, hogy valami kár keletkezik benne. A biztosító cégek éppen ezért kínálnak nagyon sok féle csomagot a különféle tulajdonságokkal rendelkező ingatlanokra. A lakásbiztosítás megkötését nem szabad hanyagul kezelni, mert az otthonunkról van szó.

Tovább a(z) Lakásbiztosítással bebiztosíthatjuk otthonunkat a károktól hírre



Ha síelni készülünk, akkor utasbiztosítás kell

2012-09-30 09:04:00

Gondoljunk csak bele abba, hogy milyen sok baleset érheti az embert egy sípályán. Bármelyik percben úgy csúszhatunk meg, hogy valamelyik végtagunk megsérülhet. Pontosan ebből az okból kell utasbiztosítást kötni. Egy nem figyelt mozdulat, kificamodott boka, egy kéz vagy lábsérülés esetén a helyi orvost kell felkeresni. Mivel ez nem olcsó, ezért az utasbiztosítással mentesülünk a magas számla költsége alól.

Tovább a(z) Ha síelni készülünk, akkor utasbiztosítás kell hírre



Az utolsó kötelező biztosítás kampány előtt állunk

2012-09-30 06:16:00

Idén van utoljára lehetőségük a biztosító cégeknek, hogy meggyőzzék az autósokat arról, hogy miért náluk kell megkötni az adott szolgáltatást. 2013-tól a kötelező biztosítás tarifa szabadon lesz váltogatható év közben is, mivel a társaságok szabadon változtathatják meg az áraikat az év bármely időszakában. Erről azonban majd tájékoztatniuk kell időben az autósokat.

Tovább a(z) Az utolsó kötelező biztosítás kampány előtt állunk hírre