<< < 2 3 4 5 6 > >>A biztosítási adó megúszható a CASCO és lakásbiztosítás esetében

2012-11-25 14:16:00

Sokan kötik meg a kötelező biztosítás mellé a CASCO-, és lakásbiztosításukat. Abban az esetben, ha még az idén életbe lépnek, nem terheli a biztosítási adó őket további egy évig, így 10-15%-al olcsóbban juthatunk hozzá.

Tovább a(z) A biztosítási adó megúszható a CASCO és lakásbiztosítás esetében hírreAz utolsó pillanatban változott a biztosítási adó

2012-11-20 05:04:00

A minisztérium a végszavazás előtt módosította a biztosítási adó korábbi formályát. Az új változat a kisebb bevételű biztosítók számára kedvezőbb adózási formát ír elő a CASCO-, és lakásbiztosítások 15 és 10%-os adója esetében.

Tovább a(z) Az utolsó pillanatban változott a biztosítási adó hírreElérkezett a nagy kötelező biztosítási kampány

2012-11-19 04:03:00

Itt az ideje, hogy mindenki elgondolkodjon azon, hogy elégedett-e a jelenleg meglévő KGFB csomagjával. A kötelező biztosítás váltásának kampányában nagyon alaposan tájékozódhat, hogy pontosan milyen lehetőségek állnak a rendelkezésre.

Tovább a(z) Elérkezett a nagy kötelező biztosítási kampány hírreAllianz e-biztosítás

2012-11-07 03:02:00

A biztosító e-biztosítás termékeit tekinti a jövőnek, hiszen a vagyonbiztosítások területén lényegesen kisebb költséghatékonysággal működtethető, mint a hagyományos szerződéskötések. A biztosító sokkal hatékonyabban tudja kiszolgálni az ügyfeleket, akiknek ez sokkal kényelmesebb ügyintézést jelent.

Tovább a(z) Allianz e-biztosítás hírreKárleltár a mezőgazdaságban

2012-11-05 15:17:00

A Generali Biztosító összesítette a mezőgazdasági biztosításra kifizetett kártérítéseket a 2012-es évre. Idén lényegesen jobb évet zártunk a természeti katasztrófák nyomán, viszont az aszály hatalmas kárt tett a növényekben.

Tovább a(z) Kárleltár a mezőgazdaságban hírreMost kezdődik a kötelező biztosítási kampány

2012-11-04 06:02:00

Most vagyunk a tanúi az utolsó ilyen nagy gépkocsi tulajdonosokat megcélzó biztosítási kampány hadjáratnak. A törvénymódosítás értelmében jövőre már bármikor váltható kötelező biztosítás. Így a piac liberalizációjával várhatóan még tovább fognak csökkenni az árak.

Tovább a(z) Most kezdődik a kötelező biztosítási kampány hírre30-án jelennek meg a KGFB díjak

2012-10-29 11:09:00

4-5%-os díjcsökkentéssel száll harcba a tizenöt biztosító, a mintegy kétmilliónyi autós KGFB bevételéért. A szakértők az enyhe díjcsökkentés mellett, jelentős szolgáltatási és kiegészítő biztosítási harcot látnak, ahol a legnépszerűbb elem a mini CASCO, a kátyúkár-biztosítás, a szélvédőkár, a balesetbiztosítás, az asszisztencia és a vadkár biztosítás.

Tovább a(z) 30-án jelennek meg a KGFB díjak hírreMilyen utasbiztosítás kötése ajánlott egy nyaralás előtt?

2012-10-22 13:15:00

Igen sokan úgy mennek el nyaralni, hogy egyáltalán nem rendelkeznek semmiféle biztosítással. Egy ilyen külföldi utazás nagy rizikót rejt magában, ha valami olyan történik, amikor váratlan költségek merülnek fel. Ezért kell megkötni az utasbiztosítást nyaraláshoz.

Tovább a(z) Milyen utasbiztosítás kötése ajánlott egy nyaralás előtt? hírreMilyen fajta lakásbiztosításra lehet szükségünk?

2012-10-22 08:09:00

Egy ingatlan biztosítása nem kötelező, de mindenki számára ajánlott, főleg ha az otthonáról van szó. Nagyon sok kondícióval rendelkező lakásbiztosítás köthető meg, melyek más és más káresetekre vonatkozhatnak. Van olyan lakásbiztosítás, ami csak magát az ingatlant és a benne lévő ingóságokat nem biztosítja. Ebben az esetben a berendezésre is kell kötni egy külön csomagot.

Tovább a(z) Milyen fajta lakásbiztosításra lehet szükségünk? hírreNemsokára kezdődik a kötelező biztosítás kampány

2012-10-22 05:06:00

Már csak egy pár hét és újra kezdődik a kötelező gépkocsi felelősség biztosítások kötésének az időszaka. Ez a kampány az utolsó, hiszen jövőre a kötelező biztosítás kampány már elmarad. Ennek az oka az, hogy meg lett nyitva a biztosítási piac, így a gépkocsi tulajdonosok bármikor év közben is tudnak majd biztosító társaságot váltani.

Tovább a(z) Nemsokára kezdődik a kötelező biztosítás kampány hírre