<< < 2 3 4 5 6 > >>Az Aegon Biztosító eredményessége a legnagyobb

2012-10-02 03:03:00

A díjbevétel folyamatos csökkenése mellett csak azok maradhatnak eredményesek, akik jelentős szeletet birtokolnak a biztosítási tortából. Az Aegon Biztosító csak a negyedik a díjbevétel tekintetében, de az eredményességet tekintve magasan az első.

Tovább a(z) Az Aegon Biztosító eredményessége a legnagyobb hírreA lakásbiztosításoknál kisebb lesz adóáthárítás mértéke

2012-10-01 12:08:00

A vagyonbiztosítások terén inkább a vállalati szektor lesz az, amelynek el kell viselnie az adó áthárítását, a lakossági lakásbiztosítás területén nem lesz erre lehetőség, mivel jóval kisebb a mozgástér. A Biztosítóknak a CASCO biztosítás flották esetében is gondot jelenthet a plusz teher kigazdálkodása.

Tovább a(z) A lakásbiztosításoknál kisebb lesz adóáthárítás mértéke hírreA nyugdíjbiztosításban a jövő

2012-10-01 10:05:00

A magyar biztosítási szektor a jövőben az öngondoskodásokra is jobban támaszkodna. Jelenleg egyre több biztosító és egyesüket jelenik meg idehaza, mivel 44 hazai és tagállami biztosító, illetve 27 egyesület van jelen, melyre 13 tagállami biztosításközvetítő szereplése tette fel a pontot az "i"-re.

Tovább a(z) A nyugdíjbiztosításban a jövő hírreLakásbiztosítással bebiztosíthatjuk otthonunkat a károktól

2012-09-30 10:04:00

Mindenki nagyon félti az otthonát attól, hogy valami kár keletkezik benne. A biztosító cégek éppen ezért kínálnak nagyon sok féle csomagot a különféle tulajdonságokkal rendelkező ingatlanokra. A lakásbiztosítás megkötését nem szabad hanyagul kezelni, mert az otthonunkról van szó.

Tovább a(z) Lakásbiztosítással bebiztosíthatjuk otthonunkat a károktól hírreHa síelni készülünk, akkor utasbiztosítás kell

2012-09-30 09:04:00

Gondoljunk csak bele abba, hogy milyen sok baleset érheti az embert egy sípályán. Bármelyik percben úgy csúszhatunk meg, hogy valamelyik végtagunk megsérülhet. Pontosan ebből az okból kell utasbiztosítást kötni. Egy nem figyelt mozdulat, kificamodott boka, egy kéz vagy lábsérülés esetén a helyi orvost kell felkeresni. Mivel ez nem olcsó, ezért az utasbiztosítással mentesülünk a magas számla költsége alól.

Tovább a(z) Ha síelni készülünk, akkor utasbiztosítás kell hírreAz utolsó kötelező biztosítás kampány előtt állunk

2012-09-30 06:16:00

Idén van utoljára lehetőségük a biztosító cégeknek, hogy meggyőzzék az autósokat arról, hogy miért náluk kell megkötni az adott szolgáltatást. 2013-tól a kötelező biztosítás tarifa szabadon lesz váltogatható év közben is, mivel a társaságok szabadon változtathatják meg az áraikat az év bármely időszakában. Erről azonban majd tájékoztatniuk kell időben az autósokat.

Tovább a(z) Az utolsó kötelező biztosítás kampány előtt állunk hírreBérautókra kockázatminimalizáló biztosítások

2012-09-28 11:16:00

A nyaralási szezonban az autóbérlők többsége olyan biztosítást kötött a gépjárművére, amely nem ,vagy csak minimális önrészt tartalmazott. A legtöbben Spanyol-, és Olaszországban bérelnek autót és a reptereken történik az átvétel és az átadás is.

Tovább a(z) Bérautókra kockázatminimalizáló biztosítások hírreNincs pénz az életbiztosításokra

2012-09-26 14:07:00

A lakosság már nem rendelkezik olyan megtakarításokkal, amelyeket befektetési életbiztosításokba tudna elhelyezni. Az alkuszok legfontosabb feladata a biztosítási díjak csökkentésén kívül, hogy megfelelő tanácsokkal is szolgáljanak.

Tovább a(z) Nincs pénz az életbiztosításokra hírreNévváltás történt a Wabard Biztosítónál

2012-09-24 06:04:00

A Wabard Biztosító nevét Wáberer Hungária Biztosítóra változtatták, mivel a tulajdonosi háttér megváltozott. A biztosító jelenleg a gépjármű-, a vagyon-, és a balesetbiztosítások területén van jelen, ahol a 15. helyen áll a rangsorban.

Tovább a(z) Névváltás történt a Wabard Biztosítónál hírreA kötelező biztosítás optimális kiválasztása online

2012-09-23 15:17:00

A nemrég bevezetett baleseti adó nagy mértékben megemelte a gépkocsik biztosítását. Éppen ezért kell megkeresni azt a szolgáltatást, ami a legolcsóbb, de még így is a legkedvezőbb. Az autók kötelező biztosítása pár ezer forintos spórolással is igénybe vehető. Vannak társaságok, melyek ugyanis nem hárították át az ügyfelekre a baleseti adót.

Tovább a(z) A kötelező biztosítás optimális kiválasztása online hírre