<< < 2 3 4 5 6 > >>Az utolsó kötelező biztosítás kampány előtt állunk

2012-09-30 06:16:00

Idén van utoljára lehetőségük a biztosító cégeknek, hogy meggyőzzék az autósokat arról, hogy miért náluk kell megkötni az adott szolgáltatást. 2013-tól a kötelező biztosítás tarifa szabadon lesz váltogatható év közben is, mivel a társaságok szabadon változtathatják meg az áraikat az év bármely időszakában. Erről azonban majd tájékoztatniuk kell időben az autósokat.

Tovább a(z) Az utolsó kötelező biztosítás kampány előtt állunk hírreBérautókra kockázatminimalizáló biztosítások

2012-09-28 11:16:00

A nyaralási szezonban az autóbérlők többsége olyan biztosítást kötött a gépjárművére, amely nem ,vagy csak minimális önrészt tartalmazott. A legtöbben Spanyol-, és Olaszországban bérelnek autót és a reptereken történik az átvétel és az átadás is.

Tovább a(z) Bérautókra kockázatminimalizáló biztosítások hírreNincs pénz az életbiztosításokra

2012-09-26 14:07:00

A lakosság már nem rendelkezik olyan megtakarításokkal, amelyeket befektetési életbiztosításokba tudna elhelyezni. Az alkuszok legfontosabb feladata a biztosítási díjak csökkentésén kívül, hogy megfelelő tanácsokkal is szolgáljanak.

Tovább a(z) Nincs pénz az életbiztosításokra hírreNévváltás történt a Wabard Biztosítónál

2012-09-24 06:04:00

A Wabard Biztosító nevét Wáberer Hungária Biztosítóra változtatták, mivel a tulajdonosi háttér megváltozott. A biztosító jelenleg a gépjármű-, a vagyon-, és a balesetbiztosítások területén van jelen, ahol a 15. helyen áll a rangsorban.

Tovább a(z) Névváltás történt a Wabard Biztosítónál hírreA kötelező biztosítás optimális kiválasztása online

2012-09-23 15:17:00

A nemrég bevezetett baleseti adó nagy mértékben megemelte a gépkocsik biztosítását. Éppen ezért kell megkeresni azt a szolgáltatást, ami a legolcsóbb, de még így is a legkedvezőbb. Az autók kötelező biztosítása pár ezer forintos spórolással is igénybe vehető. Vannak társaságok, melyek ugyanis nem hárították át az ügyfelekre a baleseti adót.

Tovább a(z) A kötelező biztosítás optimális kiválasztása online hírreHa van kötelező felelősség biztosításod, akkor nincs gond

2012-09-23 15:17:00

Ha van gépkocsid, akkor vannak ehhez kapcsolódó előírt jellegű szolgáltatások, melyeket igénybe kell venned. Az autóhoz igénybe kell venni a kötelező biztosítást, melyet jogszabály ír elő. A havi díj összege eltérő, így mindig annál társaságnál kössük meg, amelyik a legjobbat nyújtja.

Tovább a(z) Ha van kötelező felelősség biztosításod, akkor nincs gond hírreA lakásbiztosítás megkötésekor minél jobb csomagot válasszunk

2012-09-14 21:03:00

Az ingatlanban keletkező kár nagyon nagy mértékű lehet. Éppen ezért kell előre gondolkodni és egy biztosítást kötni. Mivel nagy költségek lehetnek egy viharkár kapcsán, ezért mindig érdemes és ajánlott a lakásbiztosítás megkötése.

Tovább a(z) A lakásbiztosítás megkötésekor minél jobb csomagot válasszunk hírreBaleseti, egészségügyi és csomag utasbiztosítás kötése

2012-09-14 12:10:00

A külföldi nyaralás nem is gondolnánk, hogy milyen sok veszélyt rejteget a számunkra. Már csak maga az út nagyon sok rizikót rejt magában. Éppen ezért van szükség utasbiztosítás megkötésére, mert ha valami történik, akkor annak a költségét nem nekünk kell állni.

Tovább a(z) Baleseti, egészségügyi és csomag utasbiztosítás kötése hírreMár az interneten is nagyon könnyen tudunk biztosítást kötni

2012-09-14 12:06:00

Ha szeretnénk felkészülni egy előre még nem látható eseményre és megkímélni magunkat az akkor felmerülő váratlan költségektől, akkor mindenképpen az a legjobb, ha igénybe veszünk egy ilyen szolgáltatást. A biztosítás köthető ingatlanra, vagyontárgyra, gépkocsira, egészségre és poggyászra.

Tovább a(z) Már az interneten is nagyon könnyen tudunk biztosítást kötni hírreHitelfedezeti biztosítás

2012-09-13 11:05:00

A hitelpiac negatív változásainak következtében a hitelfedezeti biztosítások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ezek a biztosítások a hitelfelvevő önhibáján kívül fizetési nehézségbe került adósnak biztonságot nyújt.

Tovább a(z) Hitelfedezeti biztosítás hírre