Oldalunkon a 2017-es kötelező biztosításváltást néhány kattintással elintézheti, az új kötelező biztosítás szerződésének megkötését illetve a régi KGFB felmondását díjmentesen elvégezzük.

Ön mennyit takarít meg a biztosításán 2017-ben? A biztosítás kalkulátorunkkal 2017-es KGFB díját megtekintheti és 100%-os árgarancia mellett meg is kötheti!

A 2017. január 01-i kockázatviselésű KGFB ajánlatunkkal 60 napig, azaz 2017. március 01-ig közlekedhet.

A KGFB-hez kapcsolódó híreket és információkat a novemberi kampányban is folyamatosan frissítjük és tájékoztatjuk az érdeklődőket. A kötelező biztosítás kalkulátorban a 2017-os KGFB díja elérhető, amennyiben talál megfelelőbbet a jelenlegi kötelező biztosítása helyett, néhány perc alatt le is cserélheti. Az Allianz Biztosító kötelező biztosítás 2015-es díjai elérhetőek:

kötelező biztosítás kalkulátor 2014

Milyen tényezők befolyásolják a gépjárműve kötelező biztosításának díját 2017-ben

 

biztosítás

Minden esetben ingyenesen kiszámíthatja magának, hogy az Önnek megfelelő biztosítás esetén mennyibe kerülne a szolgáltatás, illetve minden egyéb szükséges információt a rendelkezésére bocsátunk. Ezek után, ha igényli, leadhatja megrendelését az új biztosításra.

Az utasbiztosítás speciális területete a síbiztosítás, a búvárbiztosítás, az extrémsport biztosítás és a motoros utasbiztosítás, melyet szinte minden biztosító kínálatában megtalálunk. A biztosítók szakemberek bevonásával hozták létre ezeket a termékeket, mivel speciális kockázatok jellemzik őket és a hagyományos poggyászbiztosítás helyett, itt a drága felszerelést biztosítják az utazók elsősorban.

A lakásbiztosítás kötése a biztosítás kalkulátor segítségével leegyszerűsödött, viszont néhány dologra oda kell figyelni. Ilyen az indexálás, alulbiztosítás, az újraépítési összegre történő szerződés fontossága, illetve az ingóság biztosítása, nem csak az ingatlané.

A CASCO biztosítás számos újdonságot tartalmaz már, melyek az ügyfelek speciális igényeit hivatottak kielégíteni.

A KGFB törvényi rendelkezéseinek átláthatóságát a PSZÁF szabályozza, melyet hétköznapi megfogalmazásáról és híreiről folyamatosan tájékozatást adunk. A KGFB díjaiban történt hatalmas csökkenés valószínűleg nem ragad meg 2011-es szinten, amennyiben a biztosítóknak továbbra is lényegesen kevesebbet kell kárráfordításra költeni, tehát érdemes lesz a jövőben is váltani.1 2 3 4 5 > >>Egyre többen emelik a KGFB díjakat

2013-06-14 06:15:00

A biztosítók hosszú évek óta először emelik a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások díjait. Az évközi díjak megváltoztatásának lehetősége a 2010-től kezdődő, erőteljes csökkenésnek parancsolt álljt, mivel a biztosítók kis lépésekkel ugyan, de emelik a díjaikat.

Tovább a(z) Egyre többen emelik a KGFB díjakat hírreJanuártól jelentősen megváltozott a biztosítási piac

2013-01-08 13:07:00

A kormány kivezeti a biztosítókat korábban terhelő különadót és a tűzvédelmi hozzájárulást, és a tervezettől eltérően a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás baleseti adóját megtartják. A kivezetett szektoriális adók helyére a biztosítási adó kerül, ahol a szektorokat 10-15%-os adó súlytja.

Tovább a(z) Januártól jelentősen megváltozott a biztosítási piac hírre20 milliárdos kárkifizetés volt 2012-ben a Generalinál

2013-01-03 05:24:00

A Generali Biztosító 20 milliárd forintot fizetett ki ügyfeleinek vagyonbiztosításokra. Ebből 10 milliárd forintot lakásbiztosítási károkra, míg 7 milliárdot CASCO és kötelező gépjármű-felelősségbiztosításokra fizettek ki 2012-ben.

Tovább a(z) 20 milliárdos kárkifizetés volt 2012-ben a Generalinál hírreA biztosítási adó negatív hatása

2013-01-03 05:04:00

A 2013-ban bevezetett biztosítási adó a nagyvállalati szektort arra kényszerítheti, hogy külföldre vigye a biztosításait. Itt azok a biztosítók játszhatnak szerepet, akik néhány fiókkal vannak jelen a piacon, vagy a határokon átnyúló szolgáltatásokat kínáló külföldi biztosítók. A biztosítási adó töredékét tudják majd tovább hárítani a biztosítók, akik ezt a veszteséget csak kedvező piaci körülmények között tudnák kitermelni, például növekedéssel.

Tovább a(z) A biztosítási adó negatív hatása hírreSokkoló adatok a biztosításokról

2012-12-17 07:09:00

Majd 700 ezer szerződéssel van kevesebb a piacon, mint a válságot megelőzően. A biztosítások száma szorosan összefügg a magyar gazdaság helyzetével. A biztosítók bevétele idén lehet, hogy nem éri el a 800 milliárdot, ami reál értéken a tíz évvel ezelőtti szintnek felel meg.

Tovább a(z) Sokkoló adatok a biztosításokról hírreEsik a biztosítási piac

2012-12-05 07:06:00

A biztosítási piac jelentős díjcsökkentést könyvelhet el 2012-ben 2011-hez képest. Mintegy 5%-al estek a díjbevételek, elsősorban az unit-linked életbiztosítások miatt, amely a gazdaság jelenlegi helyzetét jól tükrözi.

Tovább a(z) Esik a biztosítási piac hírreA biztosítási adó megúszható a CASCO és lakásbiztosítás esetében

2012-11-25 14:16:00

Sokan kötik meg a kötelező biztosítás mellé a CASCO-, és lakásbiztosításukat. Abban az esetben, ha még az idén életbe lépnek, nem terheli a biztosítási adó őket további egy évig, így 10-15%-al olcsóbban juthatunk hozzá.

Tovább a(z) A biztosítási adó megúszható a CASCO és lakásbiztosítás esetében hírreAz utolsó pillanatban változott a biztosítási adó

2012-11-20 05:04:00

A minisztérium a végszavazás előtt módosította a biztosítási adó korábbi formályát. Az új változat a kisebb bevételű biztosítók számára kedvezőbb adózási formát ír elő a CASCO-, és lakásbiztosítások 15 és 10%-os adója esetében.

Tovább a(z) Az utolsó pillanatban változott a biztosítási adó hírreElérkezett a nagy kötelező biztosítási kampány

2012-11-19 04:03:00

Itt az ideje, hogy mindenki elgondolkodjon azon, hogy elégedett-e a jelenleg meglévő KGFB csomagjával. A kötelező biztosítás váltásának kampányában nagyon alaposan tájékozódhat, hogy pontosan milyen lehetőségek állnak a rendelkezésre.

Tovább a(z) Elérkezett a nagy kötelező biztosítási kampány hírreAllianz e-biztosítás

2012-11-07 03:02:00

A biztosító e-biztosítás termékeit tekinti a jövőnek, hiszen a vagyonbiztosítások területén lényegesen kisebb költséghatékonysággal működtethető, mint a hagyományos szerződéskötések. A biztosító sokkal hatékonyabban tudja kiszolgálni az ügyfeleket, akiknek ez sokkal kényelmesebb ügyintézést jelent.

Tovább a(z) Allianz e-biztosítás hírre