<< < 3 4 5 6 7 > >>Szolgáltatások csökkentésével kompenzálják a biztosítási adót

2012-10-15 09:08:00

A biztosítóknak nincs lehetősége, hogy áthárítsák a biztosítási adót az ügyfelekre, mivel a piac rendkívül árérzékeny. A biztosítóknak jelenleg annyi lehetősége van, hogy a szolgáltatások színvonalát csökkentik. Az ügyfeleknek alaposan meg kell nézni, ha változik a szerződésük, hogy a biztosításuk fedezete miben módosul.

Tovább a(z) Szolgáltatások csökkentésével kompenzálják a biztosítási adót hírreLakásbiztosítás az ingatlan mellett, az ingóságokra is vonatkozhat

2012-10-12 12:16:00

Mindenki az otthona a legfontosabb a számára, így azt nagyon féltjük. Így vannak esetek, melyekre érdemes előre gondolni, ilyen pl. egy betörés vagy valami más jellegű kár, amiben szükség van a lakásbiztosításra. Egy nagy vihar jelentős anyagi kárt okozhat egy ingatlanban, amikor már az ingóságok is megsérülhetnek.

Tovább a(z) Lakásbiztosítás az ingatlan mellett, az ingóságokra is vonatkozhat hírreKötelező biztosítás mellett utas- és lakásbiztosítás is köthető

2012-10-12 05:04:00

Mindig akadnak olyan esetek, melyek váratlanul érnek minket és hirtelen költség kiadást jelentenek. Ezekre az esetekre gondolhatunk előre és köthetünk kötelező biztosítást, ingatlan biztosítást vagy egyéb mást, amit ezen a honlapon találunk. A biztosítások tárháza nagyon széles és egy ilyen területen járatlan ember nagyon nehezen tud választani a sok lehetőség közül.

Tovább a(z) Kötelező biztosítás mellett utas- és lakásbiztosítás is köthető hírreHogyan látják a biztosítók a vagyonbiztosításokat sújtó adókat?

2012-10-08 09:08:00

Az alacsony kötelező biztosítás átlagdíjak miatt, a biztosítási adó 30%-át nem nagyon lehet észrevenni, viszont a biztosítási adónál az adó alanya és maga az érintett szektorok sem hasonlóak a KGFB-hez. Míg a baleseti adó alanya az üzembentartó és a KGFB kötelező jellegű, a biztosítási adónál ez másként van.

Tovább a(z) Hogyan látják a biztosítók a vagyonbiztosításokat sújtó adókat? hírreCASCO biztosítás kötése internetes fizetéssel

2012-10-08 07:05:00

Ma már szinte mindféle szolgáltatást igénybe tudunk venni az interneten. Ha megnézzük ezt a weblapot, akkor itt a biztosításokkal kapcsolatos szolgáltatásokat tekinthetjük át. A CASCO biztosítás fizetése sokak számára megterhelő lehet, de egy értékes autó esetében semmiképpen nem szabad erre a havi pár ezer forintra gondolni.

Tovább a(z) CASCO biztosítás kötése internetes fizetéssel hírreHa van kötelező biztosítás, akkor biztonság is van

2012-10-07 09:15:00

Nem lehet sosem elhanyagolni a biztosítások jelentőségét, hiszen ezek vészhelyzetben nagyon nagy jelentőséggel bírhatnak. Egy gépkocsi mindig nagyobb értéknek számít, éppen ezért van szükség a kötelező biztosítás minél alaposabb megválogatására. Ma már nagyon sok különféle csomag van a piacon, melyek közül nehéz is kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Tovább a(z) Ha van kötelező biztosítás, akkor biztonság is van hírreEzen a honlapon minden a biztosításról szól

2012-10-07 05:05:00

Ha van egy nagyobb értékű ingatlanunk vagy egy gépkocsink, akkor azt minden esetben érdemes bebiztosítani. Ezen a weblapon részletes információkkal találkozunk a biztosításokkal kapcsolatban. Ha Önt is érdekli, hogy lakására vagy éppen autójára milyet tud kötni, akkor kattintson a szöveg elolvasása után erre a weblapra.

Tovább a(z) Ezen a honlapon minden a biztosításról szól hírreÉpítés-szerelés biztosítás

2012-10-05 10:09:00

Az épülő ingatlanokra is lehet biztosítást kötni, nem csak a kész lakásokra. Ez a termék az épülő ingatlan kivitelezésével kapcsolatos kockázatokra nyújt fedezetet, tehát különbözik a klasszikus lakásbiztosításoktól.

Tovább a(z) Építés-szerelés biztosítás hírreGenerali Biztosító biztosítási kárrendezés

2012-10-02 07:03:00

A Generali Biztosító a vagyon-, és balesetbiztosítások területén csaknem négymilliárdos kárkifizetés történt. A lakásbiztosításokra három, a CASCO és kötelező biztosításokra több, mint egymilliárdot és az utasbiztosítások után hatvanmilliót fizetett a biztosító a károsultaknak a nyár folyamán.

Tovább a(z) Generali Biztosító biztosítási kárrendezés hírreAz Aegon Biztosító eredményessége a legnagyobb

2012-10-02 03:03:00

A díjbevétel folyamatos csökkenése mellett csak azok maradhatnak eredményesek, akik jelentős szeletet birtokolnak a biztosítási tortából. Az Aegon Biztosító csak a negyedik a díjbevétel tekintetében, de az eredményességet tekintve magasan az első.

Tovább a(z) Az Aegon Biztosító eredményessége a legnagyobb hírre