<< < 3 4 5 6 7 > >>Ha van kötelező felelősség biztosításod, akkor nincs gond

2012-09-23 15:17:00

Ha van gépkocsid, akkor vannak ehhez kapcsolódó előírt jellegű szolgáltatások, melyeket igénybe kell venned. Az autóhoz igénybe kell venni a kötelező biztosítást, melyet jogszabály ír elő. A havi díj összege eltérő, így mindig annál társaságnál kössük meg, amelyik a legjobbat nyújtja.

Tovább a(z) Ha van kötelező felelősség biztosításod, akkor nincs gond hírreA lakásbiztosítás megkötésekor minél jobb csomagot válasszunk

2012-09-14 21:03:00

Az ingatlanban keletkező kár nagyon nagy mértékű lehet. Éppen ezért kell előre gondolkodni és egy biztosítást kötni. Mivel nagy költségek lehetnek egy viharkár kapcsán, ezért mindig érdemes és ajánlott a lakásbiztosítás megkötése.

Tovább a(z) A lakásbiztosítás megkötésekor minél jobb csomagot válasszunk hírreBaleseti, egészségügyi és csomag utasbiztosítás kötése

2012-09-14 12:10:00

A külföldi nyaralás nem is gondolnánk, hogy milyen sok veszélyt rejteget a számunkra. Már csak maga az út nagyon sok rizikót rejt magában. Éppen ezért van szükség utasbiztosítás megkötésére, mert ha valami történik, akkor annak a költségét nem nekünk kell állni.

Tovább a(z) Baleseti, egészségügyi és csomag utasbiztosítás kötése hírreMár az interneten is nagyon könnyen tudunk biztosítást kötni

2012-09-14 12:06:00

Ha szeretnénk felkészülni egy előre még nem látható eseményre és megkímélni magunkat az akkor felmerülő váratlan költségektől, akkor mindenképpen az a legjobb, ha igénybe veszünk egy ilyen szolgáltatást. A biztosítás köthető ingatlanra, vagyontárgyra, gépkocsira, egészségre és poggyászra.

Tovább a(z) Már az interneten is nagyon könnyen tudunk biztosítást kötni hírreHitelfedezeti biztosítás

2012-09-13 11:05:00

A hitelpiac negatív változásainak következtében a hitelfedezeti biztosítások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ezek a biztosítások a hitelfelvevő önhibáján kívül fizetési nehézségbe került adósnak biztonságot nyújt.

Tovább a(z) Hitelfedezeti biztosítás hírreTanuló-biztosítás

2012-09-12 08:03:00

Az államilag finanszírozott balesetbiztosításon kívül, a 3-18 éves gyermekekre kötött biztosítások, akár a tízszeresét is fizethetik. A Generali Biztosító felmérése szerint az általános iskolások 14%-át, míg a középiskolások 28%-át éri baleset az iskolába menet.

Tovább a(z) Tanuló-biztosítás hírreKatasztrófa-biztosítás

2012-09-12 05:02:00

A Svájciak műholdról figyelik az árvízeket és adatokat közvetítenek a biztosítóknak a katasztrófa alatt és utána is. Az adatok a projektcég weboldaláról tölthető le, és azonnali elemzésre is alkalmas képet kapnak a biztosítók.

Tovább a(z) Katasztrófa-biztosítás hírreHogy alakulnak a téli napfordulót követően az életbiztosítások díjai?

2012-09-11 04:05:00

A biztosítóknak december 21-től egységesíteni kell a díjaikat, nem tehetnek különbséget férfiak és nők között. Ez többé kevésbé minden biztosítási ágazatra ki fog hatni, mivel a nemek között jelentős kockázati eltérések vannak. Lehet az a kötelező biztosítás, vagy kiváltképpen az életbiztosítás területe.

Tovább a(z) Hogy alakulnak a téli napfordulót követően az életbiztosítások díjai? hírreBiztosítási termékfejlesztések várhatóak

2012-09-10 13:17:00

A külső tényezők markáns változásai a hazai biztosítókat arra fogja ösztönözni, hogy a piaci igényeknek jobban megfelelő termékmódosításokat és új termékeket vezessenek be a piacon. Az új igényekhez a lakásbiztosítás és az életbiztosítások területén már el is kezdődött a változás.

Tovább a(z) Biztosítási termékfejlesztések várhatóak hírreMilyen hatásai lesznek a biztosítási adónak január 1-től?

2012-09-05 01:01:00

A januártól bevezetendő biztosítási adó hatásai megjósolhatatlanok, mivel olyan terhet képvisel, amit a biztosítók kénytelenek lesznek áthárítani az adót. Jelenleg a kötelező biztosítás baleseti adóját kiváltó biztosítási adó mértéke és jogi helyzete változatlan maradt, így itt már biztos az áthárítás.

Tovább a(z) Milyen hatásai lesznek a biztosítási adónak január 1-től? hírre