<< < 3 4 5 6 7 > >>



Most kezdődik a kötelező biztosítási kampány

2012-11-04 06:02:00

Most vagyunk a tanúi az utolsó ilyen nagy gépkocsi tulajdonosokat megcélzó biztosítási kampány hadjáratnak. A törvénymódosítás értelmében jövőre már bármikor váltható kötelező biztosítás. Így a piac liberalizációjával várhatóan még tovább fognak csökkenni az árak.

Tovább a(z) Most kezdődik a kötelező biztosítási kampány hírre



30-án jelennek meg a KGFB díjak

2012-10-29 11:09:00

4-5%-os díjcsökkentéssel száll harcba a tizenöt biztosító, a mintegy kétmilliónyi autós KGFB bevételéért. A szakértők az enyhe díjcsökkentés mellett, jelentős szolgáltatási és kiegészítő biztosítási harcot látnak, ahol a legnépszerűbb elem a mini CASCO, a kátyúkár-biztosítás, a szélvédőkár, a balesetbiztosítás, az asszisztencia és a vadkár biztosítás.

Tovább a(z) 30-án jelennek meg a KGFB díjak hírre



Milyen utasbiztosítás kötése ajánlott egy nyaralás előtt?

2012-10-22 13:15:00

Igen sokan úgy mennek el nyaralni, hogy egyáltalán nem rendelkeznek semmiféle biztosítással. Egy ilyen külföldi utazás nagy rizikót rejt magában, ha valami olyan történik, amikor váratlan költségek merülnek fel. Ezért kell megkötni az utasbiztosítást nyaraláshoz.

Tovább a(z) Milyen utasbiztosítás kötése ajánlott egy nyaralás előtt? hírre



Milyen fajta lakásbiztosításra lehet szükségünk?

2012-10-22 08:09:00

Egy ingatlan biztosítása nem kötelező, de mindenki számára ajánlott, főleg ha az otthonáról van szó. Nagyon sok kondícióval rendelkező lakásbiztosítás köthető meg, melyek más és más káresetekre vonatkozhatnak. Van olyan lakásbiztosítás, ami csak magát az ingatlant és a benne lévő ingóságokat nem biztosítja. Ebben az esetben a berendezésre is kell kötni egy külön csomagot.

Tovább a(z) Milyen fajta lakásbiztosításra lehet szükségünk? hírre



Nemsokára kezdődik a kötelező biztosítás kampány

2012-10-22 05:06:00

Már csak egy pár hét és újra kezdődik a kötelező gépkocsi felelősség biztosítások kötésének az időszaka. Ez a kampány az utolsó, hiszen jövőre a kötelező biztosítás kampány már elmarad. Ennek az oka az, hogy meg lett nyitva a biztosítási piac, így a gépkocsi tulajdonosok bármikor év közben is tudnak majd biztosító társaságot váltani.

Tovább a(z) Nemsokára kezdődik a kötelező biztosítás kampány hírre



Szolgáltatások csökkentésével kompenzálják a biztosítási adót

2012-10-15 09:08:00

A biztosítóknak nincs lehetősége, hogy áthárítsák a biztosítási adót az ügyfelekre, mivel a piac rendkívül árérzékeny. A biztosítóknak jelenleg annyi lehetősége van, hogy a szolgáltatások színvonalát csökkentik. Az ügyfeleknek alaposan meg kell nézni, ha változik a szerződésük, hogy a biztosításuk fedezete miben módosul.

Tovább a(z) Szolgáltatások csökkentésével kompenzálják a biztosítási adót hírre



Lakásbiztosítás az ingatlan mellett, az ingóságokra is vonatkozhat

2012-10-12 12:16:00

Mindenki az otthona a legfontosabb a számára, így azt nagyon féltjük. Így vannak esetek, melyekre érdemes előre gondolni, ilyen pl. egy betörés vagy valami más jellegű kár, amiben szükség van a lakásbiztosításra. Egy nagy vihar jelentős anyagi kárt okozhat egy ingatlanban, amikor már az ingóságok is megsérülhetnek.

Tovább a(z) Lakásbiztosítás az ingatlan mellett, az ingóságokra is vonatkozhat hírre



Kötelező biztosítás mellett utas- és lakásbiztosítás is köthető

2012-10-12 05:04:00

Mindig akadnak olyan esetek, melyek váratlanul érnek minket és hirtelen költség kiadást jelentenek. Ezekre az esetekre gondolhatunk előre és köthetünk kötelező biztosítást, ingatlan biztosítást vagy egyéb mást, amit ezen a honlapon találunk. A biztosítások tárháza nagyon széles és egy ilyen területen járatlan ember nagyon nehezen tud választani a sok lehetőség közül.

Tovább a(z) Kötelező biztosítás mellett utas- és lakásbiztosítás is köthető hírre



Hogyan látják a biztosítók a vagyonbiztosításokat sújtó adókat?

2012-10-08 09:08:00

Az alacsony kötelező biztosítás átlagdíjak miatt, a biztosítási adó 30%-át nem nagyon lehet észrevenni, viszont a biztosítási adónál az adó alanya és maga az érintett szektorok sem hasonlóak a KGFB-hez. Míg a baleseti adó alanya az üzembentartó és a KGFB kötelező jellegű, a biztosítási adónál ez másként van.

Tovább a(z) Hogyan látják a biztosítók a vagyonbiztosításokat sújtó adókat? hírre



CASCO biztosítás kötése internetes fizetéssel

2012-10-08 07:05:00

Ma már szinte mindféle szolgáltatást igénybe tudunk venni az interneten. Ha megnézzük ezt a weblapot, akkor itt a biztosításokkal kapcsolatos szolgáltatásokat tekinthetjük át. A CASCO biztosítás fizetése sokak számára megterhelő lehet, de egy értékes autó esetében semmiképpen nem szabad erre a havi pár ezer forintra gondolni.

Tovább a(z) CASCO biztosítás kötése internetes fizetéssel hírre