<< < 6 7 8 9 10 > >>



Katasztrófa-biztosítás

2012-09-12 05:02:00

A Svájciak műholdról figyelik az árvízeket és adatokat közvetítenek a biztosítóknak a katasztrófa alatt és utána is. Az adatok a projektcég weboldaláról tölthető le, és azonnali elemzésre is alkalmas képet kapnak a biztosítók.

Tovább a(z) Katasztrófa-biztosítás hírre



Hogy alakulnak a téli napfordulót követően az életbiztosítások díjai?

2012-09-11 04:05:00

A biztosítóknak december 21-től egységesíteni kell a díjaikat, nem tehetnek különbséget férfiak és nők között. Ez többé kevésbé minden biztosítási ágazatra ki fog hatni, mivel a nemek között jelentős kockázati eltérések vannak. Lehet az a kötelező biztosítás, vagy kiváltképpen az életbiztosítás területe.

Tovább a(z) Hogy alakulnak a téli napfordulót követően az életbiztosítások díjai? hírre



Biztosítási termékfejlesztések várhatóak

2012-09-10 13:17:00

A külső tényezők markáns változásai a hazai biztosítókat arra fogja ösztönözni, hogy a piaci igényeknek jobban megfelelő termékmódosításokat és új termékeket vezessenek be a piacon. Az új igényekhez a lakásbiztosítás és az életbiztosítások területén már el is kezdődött a változás.

Tovább a(z) Biztosítási termékfejlesztések várhatóak hírre



Milyen hatásai lesznek a biztosítási adónak január 1-től?

2012-09-05 01:01:00

A januártól bevezetendő biztosítási adó hatásai megjósolhatatlanok, mivel olyan terhet képvisel, amit a biztosítók kénytelenek lesznek áthárítani az adót. Jelenleg a kötelező biztosítás baleseti adóját kiváltó biztosítási adó mértéke és jogi helyzete változatlan maradt, így itt már biztos az áthárítás.

Tovább a(z) Milyen hatásai lesznek a biztosítási adónak január 1-től? hírre



Ingyenes balesetbiztosítás jár minden gyermeknek

2012-09-04 14:01:00

Magyarországon a 3-18 éves gyermekeknek ingyenes balesetbiztosítás jár. A szülőknek nem szükséges külön szerződést kötnie senkivel, ez az általános balesetbiztosítást az állam finanszírozza. Több biztosítónak is van külön terméke erre a korcsoportra, ilyenkor a két biztosítás egymás mellett él.

Tovább a(z) Ingyenes balesetbiztosítás jár minden gyermeknek hírre



Elmosódott a határ a feltörekvő és a piacvezető biztosítók között

2012-08-30 12:08:00

A Mabisz gyorsejelentése szerint, az elmúlt bő tíz évben a hat piacvezető biztosító 90%-os részesedése a biztosítási piacból 70% alá bukott, eltörölve ezzel a szakadékot a feltörekvő és a vezető biztosítók között. Elsőként a Posta Biztosítónak sikerült a hat nagy közé furakodnia.

Tovább a(z) Elmosódott a határ a feltörekvő és a piacvezető biztosítók között hírre



A lakosság egyre kevesebbet tud biztosításra költeni

2012-08-30 09:07:00

A lakosság évről évre kevesebbet költ a biztosításaira. A tavalyi sdzámokhoz képest, eddig 4%-al csökkentek a bevételek, amely elsősorban a befektetésekhez kötött életbiztosításokat, és a vagyonbiztosításokat jelenti.

Tovább a(z) A lakosság egyre kevesebbet tud biztosításra költeni hírre



Generali Pajzs sportolói biztosítás

2012-08-03 18:05:00

A Generali Biztosító Pajzs sportbiztosítása egy olyan termék, amely egy teljeskörű élet-, baleset-, és egészségbiztosítás egyben. Nem szükséges extrémsportot űzni ahhoz, hogy komoly sérülést szedjünk össze, az általános sportokban is a boka, fej és ujjsérülések nagyon gyakoriak.

Tovább a(z) Generali Pajzs sportolói biztosítás hírre



Mezőgazdasági biztosítás díjtámogatás

2012-08-03 06:01:00

A termelők érdekében változatták azt a rendeletet, amelyet a mezőgazdasági biztosítások díjtámogaását szabályozza. Amennyiben a termelő hiányosan küldi meg a biztosítási szerződés okiratait, az MVH hiánypótlási eljárást kezdeményezhet.

Tovább a(z) Mezőgazdasági biztosítás díjtámogatás hírre



Új prémium üzletágat indít az Aegon

2012-08-02 02:01:00

Az Aegon Biztosító új üzletágat indít életbiztosításainak. A biztosító rövid és középtávra egyszeri díjas életbiztosítással, míg hosszú távra rendszer díjas életbiztosítással készül. A biztosító 30 eszközalapot tesz elérhetővé, amelyekből szabadon lehet választani, de egyes csomagok a hozamát a szakértők biztosítják.

Tovább a(z) Új prémium üzletágat indít az Aegon hírre