<< < 8 9 10 11 12 > >>



A Generali Biztosító megújította a Házőrző lakásbiztosítását

2012-06-10 13:12:00

A Generali Biztosító megújította és a piaci igényekhez igazította a lakásbiztosítás csomagját, melyet szélesebb alapra helyezett, hogy minél több igényt tudjanak kielégíteni. A biztosító a korábbi három védelmi szintet négyre bővítette, mindezt úgy, hogy az alsó és a felső kategóriát húzta szét, nem csak egyirányú bővítést hajtott végre a Házőrző lakásbiztosításával.

Tovább a(z) A Generali Biztosító megújította a Házőrző lakásbiztosítását hírre



Az állam hatalmasat kaszál a biztosítási adóval

2012-06-07 07:05:00

Bukni látszik a NGM indoklása a tervezett biztosítási adóval kapcsolatban. A szakértők figyelmeztetnek, hogy a tervezett adó hatvan milliárd forintot jelent, míg a biztosítók nyeresége harminc milliárd körül alakul. A külöbözetet pedig vagy saját forrásból biztosítják (miért tennék...?), vagy amit csak lehet áthárítanak az ügyfelekre.

Tovább a(z) Az állam hatalmasat kaszál a biztosítási adóval hírre



Milyen káresetektől félünk a legjobban és mire kötünk lakásbiztosítást?

2012-06-05 07:04:00

A Generali ügyfelei leginkább a csőtörést tartják a legvalószínűbb káresetnek, de az időjárástól, a tűztől és a betöréses lopástól félnek a leginkább, mivel ezek a legpusztítóbbak. Az elmúlt pár évben olyan katasztrófa évek is voltak, amelynek hatására a lakásbiztosítás díjak emelkedésétől is tartani lehetett.

Tovább a(z) Milyen káresetektől félünk a legjobban és mire kötünk lakásbiztosítást? hírre



Módosítják a biztosítási törvényt

2012-06-03 10:24:00

A jelenleg érvényes szabályozásban a biztosítók kárkifizetése nem volt köthető a káresemény kapcsán indult büntető vagy szabálysértési per eredményéhez. Ezt most annyiban változik, hogy a per kimenetelének a végén a felelősség vagy a kár mértékének megállapításáig a biztosítók kivárhatnak a pénzügyi teljesítéssel a jogerős befejezésig.

Tovább a(z) Módosítják a biztosítási törvényt hírre



Megkezdődik a biztosítók és a kormány között a tárgyalás

2012-05-24 09:06:00

A kormány ma kezdi meg a bankokkal és a biztosítókkal az egyeztetéseket a tranzakciós illeték és a biztosítási adó bevezetésének módjáról.

Tovább a(z) Megkezdődik a biztosítók és a kormány között a tárgyalás hírre



CIG Pannónia Autó SOS

2012-05-22 15:06:00

A biztosító asszisztencia kiegészítő szolgáltatást vezet be a lakásbiztosítás, a CASCO és a KGFB mellé. A termék Pannónia Autó SOS. A CIG Pannónia Biztosító asszisztencia szolgáltatása meghibásodás, baleset és önhiba esetén nyújtja az asszisztencia szolgáltatást. Probléma esetén a +1 465 36 96 számot kell hívni a CIG ügyfeleknek és a szervezést a szolgáltató partner azonnal megkezdi.

Tovább a(z) CIG Pannónia Autó SOS hírre



A biztosítási piac még mindig szűkül

2012-05-22 14:05:00

A biztosítók egy évre vetített zéró állománydíja 3%-os esést mutat a 2012-es évre. Jelenleg az egyszeri díjas szerződéseknek köszönhetően az életbiztosítási szektor minimálisan bővült, míg a gépjárműbiztosítások stagnáltak az első negyedévben. A biztosítási szektor visszaesését az magyarázza, hogy az egyszeri díjas életbiztosítások további bevételt idén már nem generálnak, így a pozitív hozadék az első negyedévben jelentkezik.

Tovább a(z) A biztosítási piac még mindig szűkül hírre



Biztosítás a cukorbetegeknek

2012-05-21 09:02:00

A cukorbetegséget a biztosítók magas kockázatnak tartják, most mégis létrejött egy termék, amely a cukorbetegség szövődményeire fizet a betegnek. Hazánkban a lakosság 8%-a regisztrált cukorbeteg és legalább ennyien vanak, akik nem is tudják hogy betegek. A cukorbetegség rendkívül veszélyes, hiszen nincs tünete, de a szövődményei rendkívül súlyosak és a legtöbbször visszafordíthatatlanok.

Tovább a(z) Biztosítás a cukorbetegeknek hírre



Groupama Balesetbiztosítás

2012-05-20 08:06:00

A Groupama Garancia Biztosító Védernyő Családi Balesetbiztosítása olyan asszisztencia elemeket is tartalmaz, amely nem csak pénzben nyújt segítséget, hanem szükség szerint akár fizikailag is. A biztosító nyolc héten keresztül, 15%-os kedvezménnyel kínálja a biztosítást.

Tovább a(z) Groupama Balesetbiztosítás hírre



Az elemzők súlyosabbnak ítélik az adóterhet a biztosítási adóban

2012-05-17 12:22:00

A pesszimistább vélemények szerint, egyes biztosítókat agyon nyomhat az adóteher, míg mások elhagyják majd az országot. A törvényjavaslat szerint az adóalap a bruttó díjbevétel, a KGFB esetében 30%, a CASCO biztosításban 15%, míg a vagyon- és balesetbiztosítás típusoknál 10%. Ez a lakásbiztosítások és az egy utazásra jutó utasbiztosítások arányát jelentősen ronthatja.

Tovább a(z) Az elemzők súlyosabbnak ítélik az adóterhet a biztosítási adóban hírre