< 1 2



Szakmai felelősségbiztosítás a műegyetemnek

2011-02-21 02:00:00

Az egyetem nyílt közbeszerzési pályázaton keres olyan társaságokat, melyek szakmai fellősségbiztosítást, kiegészítő felelősségbiztosítást és vagyonbiztosítást nyújtanának három évre.

Tovább a(z) Szakmai felelősségbiztosítás a műegyetemnek hírre



Felelősségbiztosítás tömegrendezvényekre

2011-02-02 20:35:00

A Független Biztosítási Alkuszok Szövettsége felhívja a figyelmet arra, hogy Magyarországon a rendezvények szakmai felelősségbiztosítás kérdése nincs kellően szabályozva és ellenőrizve.

Tovább a(z) Felelősségbiztosítás tömegrendezvényekre hírre



Növekedhet a szakmai felelősségbiztosítás piaca

2011-01-15 20:28:00

Az Union Biztosító szerint a vállalati szakmai felelősségbiztosítás komoly emelkedést mutathat a közeljövőben. A piac most 12-16 milliárdos, de ennél sokkal nagyobb növekedést mutatnak az előrejelzések.

Tovább a(z) Növekedhet a szakmai felelősségbiztosítás piaca hírre



A biztosítók új szakmai felelősségbiztosítás szabályozást szeretnének

2010-11-25 20:46:00

A MABISZ azt szeretné, hogy a szakmai felelősségbiztosítás szabályozása egységes legyen. Legyen egy minimum limit a kártérítésben, legyen kötelező minden hatósági engedélyes tevékenységnek szakmai felelősségbiztosítást kötni!

Tovább a(z) A biztosítók új szakmai felelősségbiztosítás szabályozást szeretnének hírre



Kötelező lesz biztosítást kötni a veszélyes anyagokkal dolgozó cégeknek

2010-11-24 20:53:00

Új biztosítási piac kell a veszélyes anyagokkal dolgozó vállaltoknak. A szakmai felelősségbiztosítás minden ilyen esetben kötelező lesz ezen vállalatok számára.

Tovább a(z) Kötelező lesz biztosítást kötni a veszélyes anyagokkal dolgozó cégeknek hírre



Környezetszennyezésre tisztességes biztosítási fedezetet

2010-11-10 19:00:00

Chartis Biztosító szakmai felelősségbiztosítása elegendő egy veszélyes üzem kártérítési kötelezettségeinek fedezetére is. Egyre több a felelősség a vállalatok tulajdonosainak a vállán. A társadalom figyelme nő, a környezettel kapcsolatos jogi szigorítások is egyre keményebbek.

Tovább a(z) Környezetszennyezésre tisztességes biztosítási fedezetet hírre



Szakmai felelősségbiztosítás ügyvédeknek, egészségügyi dolgozóknak, könyvelőknek és könyvvizsgálóknak is!

2010-04-15 18:45:00

Szakmai felelősségbiztosításhoz mintegy 50 szakma van kötve Magyarországon. Ilyen például a széleskörű pénztevékenységek, veszéllyel járó szakmák, szolgáltatások. Szakmai hibából okozott károk megtérítéséért kell köti a szakmai felelősségbiztosítást. Ilyen szakmák, melyek veszéllyel járhatnak például, a vadász, versenypályák üzemeltetője, tulajdonosa, liftkezelő, stb.

Tovább a(z) Szakmai felelősségbiztosítás ügyvédeknek, egészségügyi dolgozóknak, könyvelőknek és könyvvizsgálóknak is! hírre



Szakmai felelősségbiztosítás

2009-02-13 17:17:00

Az egészségügyben egyre nagyobb teret hódít a szakmai felelősségbiztosítás piaca. A verseny egyre fokozódik. Ez a szakmai felelősségbiztosítás az egyéni illetve cég által okozott műhibák, véletlen károk megtérítésével foglalkozik.

Tovább a(z) Szakmai felelősségbiztosítás hírre