<< < 5 6 7 8 9 > >>



Felvértezett Házőrző lakásbiztosítás a Generali Biztosítótól

2012-05-26 09:06:00

A piac diktálta szükséges változtatásokat a Generali Biztosító elvégezte a Házőrző lakásbiztosítás módosításával. Az új, módosított termékkel, sokkal ügyfélbarátabb lett a termék, mind a díjak, mind a szolgáltatások tekintetében.

Tovább a(z) Felvértezett Házőrző lakásbiztosítás a Generali Biztosítótól hírre



Egyre érdekesebb kiegészítők a lakásbiztosításokhoz

2012-05-18 09:06:00

A Generali Biztosító, a Házőrző lakásbiztosítás mellé, automatikusan nyújt egy új kockázati elemet, az időjárás-biztosítást. Amikor valaki nyaralni megy, a biztosítónak előre bejelenti legalább 15 nappal az indulás kezdetét és a nyaralás végét, a biztosító lehívja az időjárás előrejelzést.

Tovább a(z) Egyre érdekesebb kiegészítők a lakásbiztosításokhoz hírre



Több lakásbiztosítás kötés várható

2012-04-24 13:05:00

A kormány által tervezett adóemelés a lakásbiztosításokat is elérte. A várhatóan 10%-os adóval súlytott termékkel rendelkező ügyfelek, utána fognak nézni a régi biztosításiknak és lecserélik őket kedvezőbbre. Az új adónem bevezetésének hatására, a régi lakásbiztosítással rendelkező ügyfelek is megmozdulnak és a biztosítók közötti verseny hatására az adóemelés hatására is olcsóbb és jobb terméket fognak találni a jelenleginél.

Tovább a(z) Több lakásbiztosítás kötés várható hírre



A nyaralóra kötött régi lakásbiztosítás meglephet bennünket

2012-04-11 15:31:00

A hétvégi házakban gyakoriak a betöréses károk, a fagykár vagy a természeti csapásokból eredő károk, amelyeket a tulajdonosok gyakran csak későn vesznek észre és addigra jóval komolyabb a kár. Gyakori probléma régi, de néha az új lakásbiztosítás is.

Tovább a(z) A nyaralóra kötött régi lakásbiztosítás meglephet bennünket hírre



Új lakásbiztosítás: Kandalló Extra

2012-03-13 02:35:00

Az Union Biztosító kibővítette a jelenlegi lakásbiztosítását, és a piaci igényekhez lényegesen jobban igazodó termékkel jelentkeznek a piacon, május elsejétől. Az új termék önrész nélküli és zöld elemeket is tartalmaz. A biztosító új termékének az alapja a régi Kandalló lakásbiztosítás.

Tovább a(z) Új lakásbiztosítás: Kandalló Extra hírre



A tavaszi tűzvészek a lakásbiztosítás irányába fordítják a figyelmet

2012-03-10 16:09:00

Már kora tavasszal számos helyről érkezett hír, hogy a meggyulladt avar és aljnövényzet a szárasság miatt könnyen lángra kapva elpusztíthatja egy vállalkozás telephelyét, vagy otthonunkat. A legjobb példa erre, a sajnálatosan leégett krasznahorkai felvidéki vár. A Habsburg pusztítást sikerült elkerülnie, de egy cigarettacsikk miatt leégett a teljes tetőszerkezete.

Tovább a(z) A tavaszi tűzvészek a lakásbiztosítás irányába fordítják a figyelmet hírre



Egyre többen féltik ingatlanjaikat, így egyre többen kötnek lakásbiztosítást

2011-10-25 15:38:00

Az elmúlt években nagyon sok természeti katasztrófa érte hazánkat, ami rámutatott a lakásbiztosítás fontosságára a lakosság körében. Ennek köszönhetően Magyarország a Ny-Európai országoktól nem marad el az otthonbiztosítások kötésében.

Tovább a(z) Egyre többen féltik ingatlanjaikat, így egyre többen kötnek lakásbiztosítást hírre



Az időjárás megváltoztatta a hozzáállásunkat a lakásbiztosításhoz

2011-10-11 02:00:00

Az elmúlt két-három év katasztrófái nyomán az emberek sokkal tudatosabban és körültekintőbben választanak ingatlanbiztosítást és egyre többen kötnek is. Csak idén a nyári hónapokban 150 ezer körüli káreset keletkezett a biztosítóknak, ebből 27 ezer a Groupama-Garancia Biztosítóhoz futott be.

Tovább a(z) Az időjárás megváltoztatta a hozzáállásunkat a lakásbiztosításhoz hírre



Wabard Biztosító

2011-09-26 02:00:00

A Wabard Biztosító Panoráma lakásbiztosítás programja több csomagban is elérhető, különböző kockázatokkal. A Wabard biztosítási eseményei a Garzon csomagban:

Tovább a(z) Wabard Biztosító hírre



Egy jó lakásbiztosítással még spórolhatunk is az energiatanúsítványon

2011-09-21 02:00:00

Egyes ingatlanbiztosítások mellé, a biztosító a jövőre életbe lépő energiatanusítvány egy részét kifizetheti a szerződő helyett. Az Uniqa Biztosító által Zöld Otthon Együttműködés lakásbiztosítás terméke, az energia takarékos otthonok építésének népszerűsítése céljából jött létre.

Tovább a(z) Egy jó lakásbiztosítással még spórolhatunk is az energiatanúsítványon hírre