<< < 4 5 6 7 8 > >>



Teljesen átrendezi a biztosítási szektort az adó

2012-10-01 09:04:00

A biztosítók között nagy rivalizálás folyik a január elsejével bevezetett biztosítási adó miatt, amely teljesen átrendezheti a biztosítók részesedését a piacon. Az ügyfeleknek a lakásbiztosítások területén lesz a legtöbb keresnivalója, mivel itt rengeteg az elavult és drága szerződés.

Tovább a(z) Teljesen átrendezi a biztosítási szektort az adó hírre



Alig tudjuk mit tartalmaz a lakásbiztosításunk

2012-09-26 16:15:00

A hazai piac több, mint 70%-ban biztosítva van, mégis a lakástulajdonosok döntő többsége nincs tisztában azzal, hogy milyen a lakásbiztosítása, milyen szolgáltatásokat tartalmaz, a piaci árakhoz képest a jelenlegi biztosítási díja hova kalibrálható és alulbiztosított-e a szerződése.

Tovább a(z) Alig tudjuk mit tartalmaz a lakásbiztosításunk hírre



Lakásbiztosítással az adatok védelméért

2012-09-18 10:06:00

Mind a cégek, mind a magánszemélyek részére egyre fontosabb az adataink védelme. Ezt a hagyományos vagyon-, és lakásbiztosítások eddig nem fedezték, de most lehetőség nyílik arra, hogy valamely káreset során megsérült adathordozóinkon található adatokat helyre állíttassuk.

Tovább a(z) Lakásbiztosítással az adatok védelméért hírre



Társasház-biztosítás és lakásbiztosítás

2012-09-07 05:04:00

Egy ingóságra vagy ingatlanra egy lakásbiztosítás köthető. Ügyelni kell a társasházakban, hogy a társasház-biztosítás mire terjed ki pontosan. Általában a közös épületrészeket biztosítja, de gyakran előfordul, hogy az egyes lakásokat és azok ingóságait is tartalmazza egy általános értékben.

Tovább a(z) Társasház-biztosítás és lakásbiztosítás hírre



Lakásbiztosítással a napkollektor is védhető

2012-09-03 10:07:00

Egyre több háztetőn jelennek meg a napkollektorok, melyek 20-30 évig segítenek leszorítani a rezsit. Már több biztosító is kidolgozta ezen eszközök védelmét szolgáló lakásbiztosítás termékeket. Mivel a nyári viharok egyre hevesebbek és egyre több hoz jeget magával, mindenképpen érdemes a több évtizedre szóló eszközök védelmét biztosítani.

Tovább a(z) Lakásbiztosítással a napkollektor is védhető hírre



Néhány év alatt megháromszorozódott az időjárás okozta károk

2012-08-14 06:03:00

Az elmúlt időszakban a fokozódó időjárási szélsőségek következtében a biztosítók lakásbiztosításokra kifizetett kártérítése egyről hárommilliárdra nőtt. Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy nem kiugró éveket látunk, hanem egy tendenciát, amelyet a klímaváltozás erősít.

Tovább a(z) Néhány év alatt megháromszorozódott az időjárás okozta károk hírre



Óriási károk a hétvégi vihar nyomán

2012-07-30 07:03:00

A biztosítókhoz közel ötezer bejelentés érkezett a hétvégi vihart követően és az elsődleges kárbecslés alapján közel 400 milliós kár keletkezet az ingatlanokban. A lakásbiztosítások kapcsán jelenleg a biztosítók szakemberei a viharos széllel és a villámcsapásokkal kapcsolatban kapták a legtöbb bejelentést.

Tovább a(z) Óriási károk a hétvégi vihar nyomán hírre



Ellentétes nyilatkozatok a villámkárokkal kapcsolatban a lakásbiztosításoknál

2012-07-07 01:00:00

A napokban ellentétes nyilatkozatok jelentek meg a sajtóban, amely szerint egyes biztosítók nem térítik meg azokat a károkat, amelyeket túlfeszültség okozott és a sérült berendezések előtt nem volt a túlfeszültséget levezető eszköz.

Tovább a(z) Ellentétes nyilatkozatok a villámkárokkal kapcsolatban a lakásbiztosításoknál hírre



A hétvégi házra máshogy kössünk lakásbiztosítást

2012-06-22 06:06:00

A nyaralókat a tulajdonosok többsége biztosítja, de érdemes szem előtt tartani, hogy egész más szempontokra kell odafigyelni lakásbiztosítás kötésekor, mint az otthonunk esetében. Mind az ingó, mind az ingatlan vagyon biztosítása eltérő ezekben az esetekben.

Tovább a(z) A hétvégi házra máshogy kössünk lakásbiztosítást hírre



Cig Pannónia Biztosító

2012-06-22 05:00:00

A CIG Pannónia Biztosító 3D Lakásbiztosítása egy kötelező alapcsomagot tartalmaz, amely nélkül nem lehet megkötni, viszont ezen kívül választhatunk három extra csomagból, amelyek szintén egy-egy hármas csomagot tartalmaznak. Így tetszés szerint alakíthatjuk lakásbiztosításunkat.

Tovább a(z) Cig Pannónia Biztosító hírre