<< < 2 3 4 5 6 > >>



Fizetnek a biztosítók a túlfeszültség okozta károkért

2017-02-09 06:02:00

Annak ellenére, hogy nemrégiben az a hír járta, hogy a nyár elején megnövekvő viharok nyomán másodlagos villámkárt elszenvedett háztartásokból bejelentett lakásbiztosítás károkat nem fizetik ki a biztosítók, most mégis bizonyossá vált, igenis fizetnek.

Tovább a(z) Fizetnek a biztosítók a túlfeszültség okozta károkért hírre



Lakásbiztosítás váltás időszerűsége

2016-11-26 08:06:00

Egy lakásbiztosítás váltás akkor válik időszerűvé, amikor az ingó és ingatlan vagyon tekintetében nagyobb változás történik. Ennek tükrében három-négyévente, viszont a biztosítók díjcsökkentései, és szolgáltatás illetve fedezet kiterjesztések következtében akár évente is megéri áttekinteni a szerződést.

Tovább a(z) Lakásbiztosítás váltás időszerűsége hírre



Posta lakásbiztosításra váltsuk le a régen kötöttet!

2015-11-19 05:05:00

Magyarországon az emberek többségének nincsen semmilyen más vagyona csak a saját ingatlana, otthona. Ezek mindegyike milliós nagyságrendű értéket képvisel. Ha a biztosítás régi, akkor új Posta lakásbiztosításra van szükség. A több évvel ezelőtt kötöttek többsége nem tartalmazza a mai modernebb élet találmányait, amit rendszeresen használunk otthonunkban.

Tovább a(z) Posta lakásbiztosításra váltsuk le a régen kötöttet! hírre



Lakásbiztosítást mindig meg kell újítani

2015-01-05 16:17:00

A biztosítások piaca is mindig újabb csomagokat kínál az ügyfelek számára. Ezekkel érdemes tisztában lenni, hiszen másképpen nem jutunk jó lehetőségekhez. A lakásbiztosítások terén szélesebb választék van szinte minden évben.

Tovább a(z) Lakásbiztosítást mindig meg kell újítani hírre



Újabb Generali lakásbiztosítás akció

2013-12-02 14:16:00

Megjelent a Generali lakásbiztosítás Házőrző otthon és életmód csomagja, aminek igénybevételével nem csak otthonunkat, vagyontárgyunkat, hanem családunkat is biztosíthatjuk. Ez eddig egy teljesen egyedi kialakítású komplex lakásbiztosítás csomag, amiben nem csak az ingatlan kap helyet, hanem az ingatlanban lakó családtagok is.

Tovább a(z) Újabb Generali lakásbiztosítás akció hírre



A lakásbiztosítást is fel kell mondani

2013-07-01 03:03:00

A biztosítók változtattak a gyakorlatukon vagyonbiztosítások esetében. Korábban elég volt, ha a CASCO vagy a lakásbiztosítás esedékes díját nem fizettük be és a biztosító felmondta a szerződést. Ma már egy ilyen megoldás drága lehet, mivel minden biztosító peresíti ezeket a jogos követeléseit az ügyfelekkel szemben.

Tovább a(z) A lakásbiztosítást is fel kell mondani hírre



A Generali Biztosító lakásbiztosítás akciója

2013-06-13 02:00:00

A biztosító szeptember 15-ig, minden Optimál Házőrző és Prémium Házőrző lakásbiztosítás mellé 5-10 ezer forintos kupont ad az ügyfeleknek, amelyet kármegelőzésre fordíthatnak.

Tovább a(z) A Generali Biztosító lakásbiztosítás akciója hírre



Jelentősen csökkent a lakásbiztosítás szerződéses állomány

2013-06-04 00:03:00

2012-ben több mint 40 ezer lakásbiztosítás szerződéssel csökkent a biztosítók állománya, az egy évvel korábbi adatokhoz képest. A szerződések felmondása mögött a családi kasszák kimerülése húzódik meg, a megkérdezettek szeretnének biztosítást, de nem engedhetik meg maguknak, vagy már nem tudják fizetni.

Tovább a(z) Jelentősen csökkent a lakásbiztosítás szerződéses állomány hírre



Természeti katasztrófák - lakásbiztosítások

2013-05-27 03:03:00

A lakásbiztosítással rendelkezők 70%-ánál történt már valamilyen káresemény. A szerződők az ingó és ingatlan vagyont biztosítják leginkább, ahol az üvegtörés és az elemi kártól való félelem a leggyakoribb. A kimutatások alapján a villámcsapás, a tűz és a vezetékes víz is komoly károkat okoz évente, így nem árt átnézni a lakásbiztosítás szerződést.

Tovább a(z) Természeti katasztrófák - lakásbiztosítások hírre



A lakásbiztosítással fedezett ingatlanok aránya nem mozdul évek óta

2013-04-16 16:17:00

A környező országok biztosítottságát figyelembe véve, a nyugati országokhoz minimális elmaradásban vagyunk. Viszont Szlovákia, vagy Románia tekintetében fényévekre előrébb járunk a lakásbiztosítás kérdésében, ennek ellenére a hazai piacon súlyos problémának mondható az alulbiztosítás.

Tovább a(z) A lakásbiztosítással fedezett ingatlanok aránya nem mozdul évek óta hírre