< 1 2 3 4 5 > >>



Milyen lakásbiztosítás díjakra számíthatunk

2018-01-17 05:01:00

Az új biztosítási adó egyrészről komoly versenyhelyzetet teremthet, viszont a szektor terhelésének következtében a biztosítók veszteséget könyvelhetnek el, ha nem terhelik át az adó összegét. Bár a biztosítók vagyon jellegő termékei közül a lakásbiztosítás és a CASCO a legértékesebb, itt lehet díjemelkedés, de az utasbiztosítások sem jelentenek kivételt.

Tovább a(z) Milyen lakásbiztosítás díjakra számíthatunk hírre



Senkinek nem szabad spórolnia a lakásbiztosításon

2018-01-14 09:03:00

Egy ingatlanban keletkező kár kijavítása nagyon sok pénzbe kerül. Egy vihar, beázás vagy tűz okozta kár lakhatatlanná tud tenni egy egész ingatlant. A lakásbiztosításon sosem szabad spórolni, mert azt az otthonunk biztonsága érdekében kötjük.

Tovább a(z) Senkinek nem szabad spórolnia a lakásbiztosításon hírre



A lakásbiztosítás fizeti a villám és a túlfeszültség okozta károkat

2018-01-06 05:04:00

A napokban felröppent hírre, miszerint a biztosítók szigorítják a villámcsapás okozta túlfeszültség okozta károk kifizetéseit, egyre másra érkeznek a sajtóban a cáfolatok. A hírbe hozott Aegon Biztosító csak egyes típusú, új szerződések esetében írja elő a plusz védelmet.

Tovább a(z) A lakásbiztosítás fizeti a villám és a túlfeszültség okozta károkat hírre



Posta lakásbiztosítás számtalan csomagban és kiváló kedvezményekkel!

2018-01-05 06:02:00

Kétségtelen, hogy a Posta Biztosító új szolgáltatónak mondható, s ez a kedvezményein is észrevehető, ugyanis számos olyan akciós ajánlattal rendelkezik, melyek már szinte kihagyhatatlannak mondhatóak. Nagyon sok csomag közül válogathatunk, melyek között biztosan rá fogunk lelni arra, mely az igényeinknek tökéletesen megfelel.

Tovább a(z) Posta lakásbiztosítás számtalan csomagban és kiváló kedvezményekkel! hírre



Komolyabban kéne venni a lakásbiztosítást

2017-12-27 16:17:00

A hazai piac lefedettsége rossznak éppenséggel nem mondható, viszont a lakásbiztosítás szerződéses állomány minősége komoly problémákat vet fel, legfőképp az alulbiztosítottság kérdéskörében. Ennek a rendezésére kitűnő alkalom lehet a januárban bevezetett biztosítási adó.

Tovább a(z) Komolyabban kéne venni a lakásbiztosítást hírre



Lakástűzre is van fedezet a lakásbiztosításában?

2017-12-20 04:04:00

Az ünnepek alatt bejelentett tűzesetek száma 50%-al megugrik az év más időszakához képest. A biztosítók az év első kilenc hónapjában 20 milliárd forintot költenek a lakástüzek kártalanítására, amely összeg 15 milliárddal nő az utolsó negyedévben. Éves szinten hatezer lakástűz keletkezik.

Tovább a(z) Lakástűzre is van fedezet a lakásbiztosításában? hírre



A biztosítási adóval javulhat a lakásbiztosítás állomány szerkezete

2017-11-24 12:16:00

A hazai ingatlaok biztosítási aránya megfelelő, viszont az állomány szerkezetével gondok vannak. A legtöbb lakásbiztosítás évtizedes múltra tekint vissza, sem a díja, sem a szolgáltatásai nem megfelelőek, a tulajdonosok mégsem nyúlnak hozzá.

Tovább a(z) A biztosítási adóval javulhat a lakásbiztosítás állomány szerkezete hírre



Az online is elérhető lakásbiztosítások összehasonlítása

2017-11-19 16:18:00

Egy ingatlan biztosítás nagyon fontos. Ennek ellenére mégsem fordítanak sokan elég figyelmet arra, hogy a lakásukat, házukat biztosítsák. A lakásbiztosítások összehasonlítása után rájöhetünk arra, hogy valóban melyik biztosítási társaságnál járunk a legjobban.

Tovább a(z) Az online is elérhető lakásbiztosítások összehasonlítása hírre



Allianz e-Otthon lakásbiztosítás

2017-10-29 05:03:00

Az Allianz Biztosító a napokban vezette be az online köthető e-Otthonbiztosítás néven köthető lakásbiztosítását. Mivel egy innovatív online termékről van szó, az adminisztrációs költségek és terhek jelentősen csökkennek, míg a biztosítás minden fontos fedezetet és szolgáltatást tartalmaz kedvező ár mellett.

Tovább a(z) Allianz e-Otthon lakásbiztosítás hírre



Nem lehet egy otthont lakásbiztosítás nélkül fenntartani

2017-10-22 09:08:00

Ma már elvárás, hogy minden lakás vagy családiház rendelkezzen lakásbiztosítással. Fontos viszont, hogy milyen szerződést kötünk, hiszen egy kár esetén azonnal bajba kerülhetünk egy rosszul megválasztott biztosítással kapcsolatban.

Tovább a(z) Nem lehet egy otthont lakásbiztosítás nélkül fenntartani hírre