<< < 3 4 5 6 7 > >>



Sok lakásbiztosítás szerződés nem fedezné a károkat

2013-03-17 17:17:00

A szakértői vélemények szerint, a lakásbiztosítások ötöde alulbiztosított, azaz nem fedezné az ingatlan helyreállítását kár esetén. A díjak lenyomásának legegyszerűbb módja, ha az ügyfél alulbiztosít, ami viszont káreset bekövetkeztekor katasztrófális eredménnyel is zárulhat, hiszen a biztosító arányosít a kárkifizetéskor.

Tovább a(z) Sok lakásbiztosítás szerződés nem fedezné a károkat hírre



Egyre többen mondanak le a lakásbiztosításról

2013-02-20 08:24:00

Egyre szaporodnak a biztosítás nélküli lakások, pedig a legtöbb esetben egy élet munkája van benne. A tulajdonosokat anyagi szempontok vezérlik, mivel a régi szerződések díjai magasak. A legtöbbjük nem is tudja, hogy lakásbiztosítás kalkulátor segítségével könnyedén találhat magának pár ezer forintért biztonságot.

Tovább a(z) Egyre többen mondanak le a lakásbiztosításról hírre



10%-os adó van a lakásbiztosításokon

2013-01-10 08:08:00

2013. januárjától kötött lakásbiztosításokra 10%-os biztosítási adót számítanak, de a verseny miatt maximum az adó felét tudják a biztosítók áthárítani. Az új adó alanya a biztosító és az éves díj alapján kell befizetniük a biztosítások után az adó összegét.

Tovább a(z) 10%-os adó van a lakásbiztosításokon hírre



A lakásbiztosítást megkötni senkinek sem kötelező!

2012-12-15 02:02:00

Egy ingatlan mindenki számára a legnagyobb érték. Egy otthon a legfontosabb, melyet nem szabad lakásbiztosítás nélkül hagyni. Nagyon sok kedvező konstrukció van már a lakásbiztosítások terén. Figyelni kell arra, hogy milyen feltételek mellett kötjük meg ezt a fajta biztosítást, hiszen nagyon fontos, hogy az otthonunk megfelelően legyen bebiztosítva.

Tovább a(z) A lakásbiztosítást megkötni senkinek sem kötelező! hírre



A lakásbiztosításokat is érdemes évente felülvizsgálni

2012-11-22 05:05:00

Az éghajlati változások által bekövetkező egyre hevesebb viharok komoly erőpróba elé állítják a biztosítókat. A lakosság háromnegyede rendelkezik valamilyen lakásbiztosítással, de az avulás ellen az évenkénti áttekintés ajánlott, amellyel nem csak a díjon lehet spórolni, hanem a szerződés szolgáltatásait is lehet emelni.

Tovább a(z) A lakásbiztosításokat is érdemes évente felülvizsgálni hírre



Nyaralóra, víkendházra is lehet kötni lakásbiztosítást

2012-11-04 05:02:00

Nem minden ingatlant használunk az év minden napján, de mégis bármilyen jelegű baleset, káresemény következhet be. Ezekre az esetekre találták ki a nyaralókra a lakásbiztosítást. Teljesen mindegy az ingatlan típusa, hiszen ez nem számít abban, hogy ki milyen csomagot választ.

Tovább a(z) Nyaralóra, víkendházra is lehet kötni lakásbiztosítást hírre



Allianz önrészes e-lakásbiztosítás

2012-10-26 07:06:00

Az Allianz Biztosító új e-lakásbiztosítása 20-40 ezer forintos önrészért, magasabb védelmi szintet kínál, azonos díjért cserébe, akár az all-risk kategóriában is. A piac háromnegyede biztosított, de nagy részük jelentősen alulbiztosított és legalább az ötödének tíz évesnél régebbi a szerződése.

Tovább a(z) Allianz önrészes e-lakásbiztosítás hírre



Megújul az Aegon Origo lakásbiztosítás

2012-10-25 09:04:00

A biztosító december elsejétől vezeti be az ORIGO helyett az ORIGO+ lakásbiztosítást. Az ORIGO+ három különféle védelmi szintet vezetett be, számos új fedezetettel. Az alapcsomag alacsony díjon egy szűkített fedezetet takar, míg a Társasházi és Családi házas csomagok kifejezetten a kockázati körnek megfelelő széles fedezeteket kínál.

Tovább a(z) Megújul az Aegon Origo lakásbiztosítás hírre



Régi lakásbiztosításra nem mindig fizet a biztosító

2012-10-24 04:04:00

A tíz éves, vagy annál régebbi lakásbiztosítások okozhatnak a tulajdonosaiknak meglepetéseket. Ezen idő alatt a biztosítók szabályzatai annyira megváltoztak, amely egy betöréses lopás káraira nem nyújt (mindig) fedezetet.

Tovább a(z) Régi lakásbiztosításra nem mindig fizet a biztosító hírre



A lakásunkról gondoskodni kell

2012-10-18 06:06:00

A magyar lakások egy család évtizedek alatt felhalmozott értékeit rejti, ezért szükséges, hogy lakásbiztosítással védjük a vagyonunkat. Egy jó biztosítást kellő körültekintéssel és alapossággal kell megválasztanunk.

Tovább a(z) A lakásunkról gondoskodni kell hírre