<< < 2 3 4 5 6 > >>



Kössön Ön is online utasbiztosítást a nyaralás előtt!

2017-10-23 14:17:00

Egy távoli, de még egy közeli országba sem szabad úgy elmenni, hogy nincsen biztosításunk. Nagyon sok olyan helyzet adódhat, amiben veszély fenyeget minket. Azért kell egy vakáció előtt akár online utasbiztosítást kötni jó feltételekkel, mert egy strandon bármibe beleléphetünk, legyen az egy kagyló vagy egy rozsdás konzerves doboz fedele.

Tovább a(z) Kössön Ön is online utasbiztosítást a nyaralás előtt! hírre



Utasbiztosítás orvosi ellátásra és poggyászra

2017-10-22 06:05:00

A turisták többsége nagyon sok csomaggal szokott utazni. Ezek közül bármelyik megsérülhet vagy éppen eltűnhet. Ezért tehet nagyon jó szolgálatot az az utasbiztosítás, amelyik vonatkozik a magunkkal elvitt csomagokra is.

Tovább a(z) Utasbiztosítás orvosi ellátásra és poggyászra hírre



Online utasbiztosítás kötés egzotikus nyaralás előtt

2017-10-12 03:01:00

Ha egy távoli helyre megyünk nyaralni, akkor meg van annak az esélye is, hogy esetleg valamilyen fertőzést összeszedünk. Z egzotikus helyek rejtik magukban a legnagyobb veszélyeket. Kössünk biztosítást, de előtte használjuk az online utasbiztosítás kalkulátort, mely megadja mindenre a választ.

Tovább a(z) Online utasbiztosítás kötés egzotikus nyaralás előtt hírre



Szükség van egy jó utasbiztosításra

2017-10-10 03:05:00

A nyári szünidő beköszöntével családok ezrei indulnak külföldre, a tengerparthoz. A külföldre látogatók mintegy harmada köt csak utasbiztosítást a Mabisz adatai szerint. Ezzel olyan felesleges kockázatot vállalunk, amely egy egyszerű gyomorrontás esetén is elviheti a nyaralásra szánt költőpénz nagy részét.

Tovább a(z) Szükség van egy jó utasbiztosításra hírre



Telenoros EUB utasbiztosítás

2017-10-08 09:07:00

A nyár végén sokan indulnak útnak last-minute utakkal. A gyors utazásnak a legtöbbször a biztosítás kötés esik áldozatul. Az EUB Biztosító és a Telenor közösen fejlesztett szolgáltatása megoldást kínál a gyors utasbiztosítás kötésre, hogy biztonságban utazzunk.

Tovább a(z) Telenoros EUB utasbiztosítás hírre



Egy távoli országba csak utasbiztosítással menjünk

2017-10-07 07:04:00

Nagyon sokan szoktak úgy utazni külföldre, hogy nincsen semmiféle biztosításuk. Ezt nem ajánlatos tenni, hiszen ha van utasbiztosításunk, akkor biztonságban is vagyunk. Gondoljunk csak abba bele, hogy mennyi veszélyt rejthet az, ha nyáron egy üdülőhelyen valamivel elrontjuk a gyomrunkat és hirtelen orvoshoz kell mennünk. Ilyenkor jön nagyon jól az utasbiztosítás.

Tovább a(z) Egy távoli országba csak utasbiztosítással menjünk hírre



Az utasbiztosítás kockázatos országokba nem olcsó

2017-09-30 14:17:00

Ha egy nagyon távoli országba megyünk, ahol nagy a fertőzés vagy a terrorizmus veszély, akkor egy oda kötött biztosítás drágább, mintha egy biztonságos nyugati országba utazunk. Az utasbiztosítás költségei függnek a desztinációtól, vagyis, hogy merre fogjuk tölteni azt a pár napot.

Tovább a(z) Az utasbiztosítás kockázatos országokba nem olcsó hírre



Az utasbiztosítást már interneten is meg tudjuk kötni

2017-09-14 13:14:00

Nem kell elmennünk egy biztosítási cég irodájába, ha szeretnénk kötni egy ilyen szolgáltatást. Már az interneten is megtehetjük. Ha nyaralni készülünk, akkor ne feledkezzünk meg az utasbiztosításról. Nagyon sok féle csomag közül választhatunk.

Tovább a(z) Az utasbiztosítást már interneten is meg tudjuk kötni hírre



Sokan csak most indulnak nyaralni

2017-08-28 10:07:00

A magyar turisták zöme szeptemberben indul az Adriára, vagy a Földközi tenger egy szigetére, kihasználva az olcsóbb utakat. Nem árt odafigyelni továbbra is a részletekre és ha az utazási iroda utasbiztosításai közül választunk, hasonlítsuk össze a szolgáltatásokat online más biztosítók ajánlatával.

Tovább a(z) Sokan csak most indulnak nyaralni hírre



Ki köthet extrémsport biztosítást?

2017-08-27 06:03:00

Sokat beszélünk az utasbiztosítás fontosságáról, ám azt sem szabad elfelejteni, aki aktív sporttevékenységgel szeretné tölteni utazási idejét, ami már az extrém kategóriába tartozik, ott már az általános utasbiztosítás is kevésnek bizonyul. Ide már speciális extrémsport biztosítás szükséges, ami a legrosszabb esetben is segíti az utazót. Ugyan meg nem védi, de ha már bajba került, akkor szinte a végletekig a segítségére van.

Tovább a(z) Ki köthet extrémsport biztosítást? hírre