<< < 4 5 6 7 8 > >>



Vissza esett az utasbiztosítás kötések száma

2013-05-30 04:02:00

A külföldre látogatók között ismét csökkenő tendenciát mutat az utasbiztosítás kötések száma. A turisták a korábbi tendenciával ellentétben ismét a minél kisebb térítési limiteket tartalmazó utasbiztosítások felé fordult, azaz a biztosítás díja ismét egyre inkább előtérbe került.

Tovább a(z) Vissza esett az utasbiztosítás kötések száma hírre



A síeléshez még az ingyenes EEK-t sem váltjuk ki

2013-04-18 04:04:00

A legújabb felmérésből kiderül, hogy a korábbi évekkel ellentétben, a külföldre utazók harmada köt csak utasbiztosítást, vagy síbiztosítást, de az ingyenesen kiváltható EEK-t is csak a turisták fele használja.

Tovább a(z) A síeléshez még az ingyenes EEK-t sem váltjuk ki hírre



Minden századik síelő megsérül, mégsem köt mindenki síbiztosítást

2013-03-12 21:43:00

Európa sípályáin százezer baleset történik évente, sokan mégis utasbiztosítás nélkül indulnak utnak. Természetesen sok magyar is megsérül, akik közül 20-30%-uk rendelkezik síbiztosítással. A snowboardosok kétszer annyi balesetet szenvednek mint a síelők, viszont a síelők által keletkezett kár nagysága magasabb.

Tovább a(z) Minden századik síelő megsérül, mégsem köt mindenki síbiztosítást hírre



Síeléshez csak síbiztosítást

2013-02-13 03:02:00

Ha síelésről van szó, még mindig Ausztria a fő célirány. A szakemberek felhívják a figyelmet, hogy egy-egy biztosítóhoz, közel balesetről érkezik bejelentés. Síbiztosítás nélkül, egy kórházi ellátás könnyen eléri a 10 ezer eurót is, így nem árt óvatosnak lenni.

Tovább a(z) Síeléshez csak síbiztosítást hírre



Ha nincs szerencsénk, milliókért siklunk síbiztosítás nélkül

2013-01-10 06:02:00

A síelők többsége ausztriai pályát keres magának, de sokan indulnak a Felvidéknek, vagy Szlovéniának is. Egy általános síbaleset 2-4 millió forintba is kerülhet, ezért nagyon fontos, hogy ne a díj alapján válasszunk utasbiztosítást.

Tovább a(z) Ha nincs szerencsénk, milliókért siklunk síbiztosítás nélkül hírre



Autóval indul síelni?

2012-12-27 13:14:00

Az utóbbi egy-két évben a síelők száma jelentősen emelkedett. A környező országokat rendszerint autóval keresik fel a síelők, ez azonban fokozottan veszélyes, hiszen a sípályákhoz rendszerint kanyargós, havas, lagyakos utakat kell leküzdeniük a síelni vágyóknak. A személyi sérülések kockázatait síbiztosítással, a gépjármű meghibásodását autós asszisztenciával lehet könnyíteni.

Tovább a(z) Autóval indul síelni? hírre



Nagyszerű utasbiztosítási ajánlatok igényelhetőek

2012-12-17 06:06:00

A nyaralás talán az egyik olyan esemény az év folyamán, amikor fokozottan lehetünk kitéve annak, hogy valamilyen baleset történjen velünk. A különféle biztosítások, így az utasbiztosítás is pontosan erre az alkalomra lett kitalálva.

Tovább a(z) Nagyszerű utasbiztosítási ajánlatok igényelhetőek hírre



Utasbiztosításra van szükséged síelés előtt?

2012-12-15 06:05:00

A téli sportok rejtik a legtöbb veszélyt. Nagyon könnyen bárki eltörheti a kezét, lábát, ha teljesen tapasztalat nélkül kezd el síelni vagy éppen korcsolyázni. Az utasbiztosítás kiválasztásakor figyeljünk erre a nagyon fontos tényezőre, hogy legyenek benne a téli pihenéshez kötött konstrukcióban mindenképpen az ilyen jellegű sportok is.

Tovább a(z) Utasbiztosításra van szükséged síelés előtt? hírre



Utasbiztosítással bátran mehetünk síelni

2012-11-04 03:03:00

A téli sportok szerelmesei nagyon gyakran teszik ki magukat akaratlanul is veszélynek. Egy síelés, vagy szánkózás veszélyes lehet. Ezért ha megyünk a téli pihenésünkre, utasbiztosítás legyen a zsebünkben. Ez az a nagyon fontos dolog, amit nem szabad elfelejteni mikor lefoglaljuk a szállást.

Tovább a(z) Utasbiztosítással bátran mehetünk síelni hírre



SMS utasbiztosítás az EUB Biztosítótól

2012-10-09 03:02:00

Az EUB Biztosító egy új utasbiztosítás konstrukciót fejlesztett ki, amelyet SMS-ben lehet megkötni. A biztosító partnere a Telenor volt. Ezt a terméket, akár az utolsó pillanatokban is megköthetjük, ha van a telefonunkon elég pénz.

Tovább a(z) SMS utasbiztosítás az EUB Biztosítótól hírre