<< < 5 6 7 8 9 > >>



Az igazi luxus nyaralás: utasbiztosítás nélkül indulni útnak

2012-09-27 10:07:00

Egy négytagú családnak az egy hetes utasbiztosítása extra kockázatok nélkül (extrém sport, síbiztosítás), mindössze 6-10 ezer forintba kerül, míg maga a nyaralás ennek a sokszorosába, mégis kockáztatnak sokan. Pedig a jogosulatlanul igénybe vett egészségügyi szolgáltatásokat akár évekkel később is behajtják!

Tovább a(z) Az igazi luxus nyaralás: utasbiztosítás nélkül indulni útnak hírre



Népszerű az utószezon

2012-08-29 15:05:00

A nyárnak lassan vége, mégis a szabadságra indulók közül, minden második turista szeptemberre veszi ki a szabadságát. Ilyenkor az idő még elég meleg a tengeri fürdőzésre, az árak viszont a felére esnek, ráadásul a tumultus is alábbhagy ebben az időszakban. Az utazási irodák utasbiztosítás kínálatán túl, érdemes még tisztában lennünk más ajánlatokkal is.

Tovább a(z) Népszerű az utószezon hírre



Túlértékeljük az EEK-t, pedig az utasbiztosítást korántsem tudja helyettesíteni

2012-08-14 08:04:00

A spórolás eszköze a hazai turisták körében az egyre népszerűbb EEK, amely általános egészségügyi ellátásra jogosít fel mindenkit, de a legtöbb káresetre nem terjed ki, illetve nem teljeskörű, szemben az utasbiztosítással. Az Európai Egészségkártyát néhány formanyomtatvány kitöltésével igényelhetjük az OEP-től.

Tovább a(z) Túlértékeljük az EEK-t, pedig az utasbiztosítást korántsem tudja helyettesíteni hírre



Android 2.1-es utasbiztosítás alkalmazás a K and H Biztosítótól

2012-07-12 06:13:00

A K and H Biztosító olyan androidos alkalmazást fejlesztett, amely nem csak a biztosítás kötést segíti, hanem számos egyéb plusz kiegészítő szolgáltatást kínál azoknak, akik külföldre látogatnak. Az alkalmazást okostelefonokról és a táblagépekről is elérhetjük.

Tovább a(z) Android 2.1-es utasbiztosítás alkalmazás a K and H Biztosítótól hírre



A gondtalan nyaralás érdekében ügyeljünk a részletekre is

2012-07-05 04:08:00

A nyáriszünet alkalmával sokan indulnak útnak autóval a tengerpart felé. Ilyenkor a család minden eshetőségre felkészül, mégis, sokan felejtik el az utasbiztosítás fontosságát. Biztosítás nélkül egy kisebb baleset vagy betegség romba döntheti, de akár évekre eladósíthatja a családi kasszát.

Tovább a(z) A gondtalan nyaralás érdekében ügyeljünk a részletekre is hírre



Fontosak a bankkártya utasbiztosítás limitjeit ellenőrizni

2012-06-18 06:38:00

Minél távolabb utazunk, egy esetleges betegség vagy baleset annál kockázatosabb anyagi szempontból. A legdrágább egészségüggyel az USA, Kanada és a távol-, illetve közel-keleti gazdag országok rendelkeznek. Mielőtt útnak indulunk, ellenőrizzük, hogy a szolgáltatások és fedezetek illetve a térítési limitek rendelkezésre állnak-e, amire baj esetén szükségünk lehet.

Tovább a(z) Fontosak a bankkártya utasbiztosítás limitjeit ellenőrizni hírre



Autós utasbiztosítás

2012-06-15 06:32:00

A szünidő beköszöntével sok család indul útnak külföldre autóval. Az utasbiztosítás mellé autós asszisztencia is kérhető, amely segít a nap 24 órájában, ha lerobban az autónk, vagy karambol ér bennünket és nem tudunk tovább haladni.

Tovább a(z) Autós utasbiztosítás hírre



Helyre rázódik az utasbiztosítás piac, de még mindig sokan utaznak nélküle

2012-06-12 00:01:00

Az utasbiztosítás díjbevételek 2011-ben elérték a válság előtti szintet, de a statisztikák szerint még mindig sokan utaznak biztosítás nélkül külföldre. Ez az utazó réteg jellemzően egy-két napra hagyja el az országot. A legtöbben ilyenkor az út rövidsége miatt azt gondolja, nem érheti baj az úton.

Tovább a(z) Helyre rázódik az utasbiztosítás piac, de még mindig sokan utaznak nélküle hírre



A KH Biztosító új utasbiztosításokkal jelentkezett

2012-06-10 12:12:00

A nyári szünet előtt a biztosító megújította az utasbiztosításait. Alap, Emelt és Ideál csomagok között választhatunk. A biztosító több új elemet is beemelt a kockázatok és szolgáltatások közé. Ilyen a sportfelszerelés biztosítása és a kártérítés leéégés vagy napszúrás esetében.

Tovább a(z) A KH Biztosító új utasbiztosításokkal jelentkezett hírre



Hiánypótló utasbiztosítás, az AXA Városnézője

2012-06-04 12:17:00

Az AXA Biztosító egy olyan utasbiztosítással jelent meg a piacon, amely tipikusan olyan ügyélkört céloz meg, akik nem szoktak biztosítást vásárolni. Teljes védelmet kínál, akár egy napra is köthetjük egy napi díjjal és olcsó.

Tovább a(z) Hiánypótló utasbiztosítás, az AXA Városnézője hírre