<< < 3 4 5 6 7 > >>



K and H utasbiztosítás személyre szabva

2017-06-23 05:00:00

Sokan úgy gondolják, hogy az Európai Egészségbiztosítás Kártya majd elegendő lesz az utazás során, azonban azt jó tudni, hogy ez országonként változik, hogy milyen ellátást kapunk, kell-e önrészt fizetni. Az utasbiztosítás olyan helyeken is segítséget nyújt, ahol az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem terjed ki.

Tovább a(z) K and H utasbiztosítás személyre szabva hírre



Utasbiztosítást online, gyorsan

2017-06-22 05:02:00

Úgy-e Ön is úgy gondolja, hogy utasbiztosítás nélkül utazni felelőtlenség, hisz soha nem tudhatjuk milyen veszély vagy kár leselkedik ránk, mely nem csak, hogy tönkreteheti pihenésünket, hanem a biztosítási díj többszörösét követelheti.

Tovább a(z) Utasbiztosítást online, gyorsan hírre



A K and H Biztosító új utasbiztosítás csomagokkal jelentkezik

2017-06-11 13:02:00

A biztosító június 8-án megújította az utasbiztosítás csomagjait. Megtalálható a tengerparti, vagy a városnézegetős utakhoz szóló fedezet, de van vitorlázásra, búvárkodásra, vagy extrém sportra köthető csomagjuk is.

Tovább a(z) A K and H Biztosító új utasbiztosítás csomagokkal jelentkezik hírre



Az új biztosítási adó, az utasbiztosításokat sem kíméli

2017-05-25 18:07:00

A kormány által 2013-tól bevezetendő új biztosítási adó kivetésre kerül az utasbiztosítás díjakra is. Az adó mértéke a vagyonbiztosításokra kivetett 10% lenne. A kormány továbbra is bízik abban, hogy az adót a biztosítók lenyelik, bár a telefonadót egyes cégek már a bevezetés előtt áthárították az ügyfelekre.

Tovább a(z) Az új biztosítási adó, az utasbiztosításokat sem kíméli hírre



Síbiztosítás nélkül egy métert se

2017-01-07 03:03:00

A biztosítók egyre inkább az utazók igényeihez igazítják az utasbiztosításokat, így nem igazán van olyan terület, amely ne lenne lefedve megfelelő fedezetettel ellátott biztosítással. A lejtőkön semmiképpen nem érdemes síbiztosítás nélkül útnak indulni.

Tovább a(z) Síbiztosítás nélkül egy métert se hírre



Súlyos devizatartozás keletkezhet síbiztosítás nélkül

2016-12-19 04:03:00

A Hargitán kívül, minden síbaleset költsége euróban keletkezik. Még a felvidéki Tátrában is egy rosszul sikerült lesiklás mentésének, kórházba szállításának és egészségügyi ellátásának a költségét is euróban kell kifizetnünk. Az ambuláns ellátás, a helikopteres mentés, vagy a kórházi számla minimum százezres, de inkább milliós költségeket jelent a családnak.

Tovább a(z) Súlyos devizatartozás keletkezhet síbiztosítás nélkül hírre



Utasbiztosítás online ajánlatok egzotikus országokba utazóknak

2016-11-19 17:17:00

Ha valaki egy messzi országba megy, ahol sok fertőzést lehet elkapni, mert teljesen más a kultúra és a higiéniai szabályok is, akkor gondoskodni kell biztosításról. Az utasbiztosítás online megkötésekor a célország megadása a legfontosabb tényező. Minden turisztikai célpontnak megvan a maga rizikó faktora, ami befolyásolja, hogy oda milyen napi áron nyújtanak biztosítást az egyes társaságok.

Tovább a(z) Utasbiztosítás online ajánlatok egzotikus országokba utazóknak hírre



Az EUB utasbiztosításai nem drágulnak a nyáron

2016-05-20 11:06:00

A biztosító idén nyáron nem emeli az utasbiztosítás díjait, így idén még mindenki a tavalyi áron köthet szerződést. A biztosító, ráadásul -10%-al csökkenti a legnépszerűbb Tengerpart és Klasszikus utasbiztosítások díjait. További kedvezmény a biztosítótól, hogy az utasbiztosításai mellé köthető stornó biztosításoknál eltörölte az önrészt, így az utasok egy fillért sem buknak, ha indokoltan meghiúsul az utazás.

Tovább a(z) Az EUB utasbiztosításai nem drágulnak a nyáron hírre



Utasbiztosítás, plusz EEK

2013-07-20 09:16:00

Az utasbiztosítások mellé érdemes kiváltani az ingyenes EEk-t, ha biztosra szeretnénk menni. Pusztán az EEK-val nem szabad elindulni, mert a nyaralóhelyek közelében nem lehet könnyen az OEP-pel szerződött orvost találni.

Tovább a(z) Utasbiztosítás, plusz EEK hírre



Bankkártyás utasbiztosítások

2013-06-10 03:02:00

A legtöbb bankkártyához tartozik utasbiztosítás, de valyon mire elég? A bankok rendszerint egy szolgáltatóval kötnek szerződést, hogy a bankkártyájuk mellé biztosítást is kínáljanak az ügyfeleiknek. Természetesen nem jár "ingyen" minden kártyához utasbiztosítás. Általában a dombornyomott kártyák tartalmazzák ezt a szolgáltatást, de itt sem mindegyik.

Tovább a(z) Bankkártyás utasbiztosítások hírre