<< < 3 4 5 6 7 > >>A K and H Biztosító új utasbiztosítás csomagokkal jelentkezik

2017-06-11 13:02:00

A biztosító június 8-án megújította az utasbiztosítás csomagjait. Megtalálható a tengerparti, vagy a városnézegetős utakhoz szóló fedezet, de van vitorlázásra, búvárkodásra, vagy extrém sportra köthető csomagjuk is.

Tovább a(z) A K and H Biztosító új utasbiztosítás csomagokkal jelentkezik hírreSíbiztosítás nélkül egy métert se

2017-01-07 03:03:00

A biztosítók egyre inkább az utazók igényeihez igazítják az utasbiztosításokat, így nem igazán van olyan terület, amely ne lenne lefedve megfelelő fedezetettel ellátott biztosítással. A lejtőkön semmiképpen nem érdemes síbiztosítás nélkül útnak indulni.

Tovább a(z) Síbiztosítás nélkül egy métert se hírreSúlyos devizatartozás keletkezhet síbiztosítás nélkül

2016-12-19 04:03:00

A Hargitán kívül, minden síbaleset költsége euróban keletkezik. Még a felvidéki Tátrában is egy rosszul sikerült lesiklás mentésének, kórházba szállításának és egészségügyi ellátásának a költségét is euróban kell kifizetnünk. Az ambuláns ellátás, a helikopteres mentés, vagy a kórházi számla minimum százezres, de inkább milliós költségeket jelent a családnak.

Tovább a(z) Súlyos devizatartozás keletkezhet síbiztosítás nélkül hírreUtasbiztosítás online ajánlatok egzotikus országokba utazóknak

2016-11-19 17:17:00

Ha valaki egy messzi országba megy, ahol sok fertőzést lehet elkapni, mert teljesen más a kultúra és a higiéniai szabályok is, akkor gondoskodni kell biztosításról. Az utasbiztosítás online megkötésekor a célország megadása a legfontosabb tényező. Minden turisztikai célpontnak megvan a maga rizikó faktora, ami befolyásolja, hogy oda milyen napi áron nyújtanak biztosítást az egyes társaságok.

Tovább a(z) Utasbiztosítás online ajánlatok egzotikus országokba utazóknak hírreUtasbiztosítás, plusz EEK

2013-07-20 09:16:00

Az utasbiztosítások mellé érdemes kiváltani az ingyenes EEk-t, ha biztosra szeretnénk menni. Pusztán az EEK-val nem szabad elindulni, mert a nyaralóhelyek közelében nem lehet könnyen az OEP-pel szerződött orvost találni.

Tovább a(z) Utasbiztosítás, plusz EEK hírreBankkártyás utasbiztosítások

2013-06-10 03:02:00

A legtöbb bankkártyához tartozik utasbiztosítás, de valyon mire elég? A bankok rendszerint egy szolgáltatóval kötnek szerződést, hogy a bankkártyájuk mellé biztosítást is kínáljanak az ügyfeleiknek. Természetesen nem jár "ingyen" minden kártyához utasbiztosítás. Általában a dombornyomott kártyák tartalmazzák ezt a szolgáltatást, de itt sem mindegyik.

Tovább a(z) Bankkártyás utasbiztosítások hírreVissza esett az utasbiztosítás kötések száma

2013-05-30 04:02:00

A külföldre látogatók között ismét csökkenő tendenciát mutat az utasbiztosítás kötések száma. A turisták a korábbi tendenciával ellentétben ismét a minél kisebb térítési limiteket tartalmazó utasbiztosítások felé fordult, azaz a biztosítás díja ismét egyre inkább előtérbe került.

Tovább a(z) Vissza esett az utasbiztosítás kötések száma hírreA síeléshez még az ingyenes EEK-t sem váltjuk ki

2013-04-18 04:04:00

A legújabb felmérésből kiderül, hogy a korábbi évekkel ellentétben, a külföldre utazók harmada köt csak utasbiztosítást, vagy síbiztosítást, de az ingyenesen kiváltható EEK-t is csak a turisták fele használja.

Tovább a(z) A síeléshez még az ingyenes EEK-t sem váltjuk ki hírreMinden századik síelő megsérül, mégsem köt mindenki síbiztosítást

2013-03-12 21:43:00

Európa sípályáin százezer baleset történik évente, sokan mégis utasbiztosítás nélkül indulnak utnak. Természetesen sok magyar is megsérül, akik közül 20-30%-uk rendelkezik síbiztosítással. A snowboardosok kétszer annyi balesetet szenvednek mint a síelők, viszont a síelők által keletkezett kár nagysága magasabb.

Tovább a(z) Minden századik síelő megsérül, mégsem köt mindenki síbiztosítást hírreSíeléshez csak síbiztosítást

2013-02-13 03:02:00

Ha síelésről van szó, még mindig Ausztria a fő célirány. A szakemberek felhívják a figyelmet, hogy egy-egy biztosítóhoz, közel balesetről érkezik bejelentés. Síbiztosítás nélkül, egy kórházi ellátás könnyen eléri a 10 ezer eurót is, így nem árt óvatosnak lenni.

Tovább a(z) Síeléshez csak síbiztosítást hírre