<< < 1 2 3 4 5 > >>x

2018-01-01 00:00:00

SZÁMOLJA ÚJRA!

Tovább a(z) x hírreMég mindig vannak olyan kamikázék, akik utasbiztosítás nélkül nyaralnak

2017-12-27 13:09:00

A szegény országok egészségügye sem olcsó, így ha rászorulunk, utasbiztosítás nélkül bizony könnyen pórul járhatunk. A nemzetközi egyezmények lehetővé teszik a jogosulatlanul igénybevett szolgáltatások költségének a behajtását.

Tovább a(z) Még mindig vannak olyan kamikázék, akik utasbiztosítás nélkül nyaralnak hírreTöbb millióba kerülhet, ha spórolunk az utasbiztosítással

2017-12-13 06:05:00

A magyarok többsége még mindig utasbiztosítás nélkül utazik, amely esetében egy balewset vagy betegség egészségügyi ellátása milliós tételbe kerül, amelyet a megfelelő állami szervezetek akár évekkel később is behajtanak.

Tovább a(z) Több millióba kerülhet, ha spórolunk az utasbiztosítással hírreAxa utasbiztosítás

2017-12-03 12:16:00

Az Axa Biztosító számtalan olyan utasbiztosítás konstrukcióval kedveskedik az utazóknak, amiben mindenki megtalálja a maga számára ideális biztosítást. Sőt, most az Axa Biztosítónál kötött online utasbiztosításhoz 10 százalék kedvezményt is ajándékba adnak, hogy még inkább rávegyék az embereket arra, hogy utasbiztosítás nélkül ne induljanak útnak.

Tovább a(z) Axa utasbiztosítás hírreFelelőtlenség utasbiztosítás nélkül utazni

2017-11-24 11:08:00

A betegségek és balesetek előfordulását nem lehet félválról venni, hiszen külföldön az egészségügy megfizethetetlenül drága. Aki utasbiztosítás nélkül szenved balesetet, vagy betegséget, az komoly bajban van. Az állam csak tipikusan a nagy visszhangot kiváltó esetekben segít a bajba került turistáknak.

Tovább a(z) Felelőtlenség utasbiztosítás nélkül utazni hírreHa nincs kötelező kampány, alig váltunk biztosítót

2017-11-22 08:01:00

Az autósok mindegy negyede válthatna kampányon kívül biztosítót kötelező biztosítás kalkulátorral, mégsem teszik, sokkal kevesebben élnek a lehetősséggel, mint kampányidőszakban. Ennek oka elsősorban a felfokozott médiakampány hiánya.

Tovább a(z) Ha nincs kötelező kampány, alig váltunk biztosítót hírreUtasbiztosítás okostelefonra a K&H-tól

2017-11-12 11:14:00

A K and H Biztosító Androidos 2.1-es gépekre olyan biztosítási eszközt fejlesztett, amely azonnal induló utasbiztosítás kötését teszi lehetővé. A biztosító a Google Play rendszerét használja és a kötési lehetőségen túl számos olyan lehetőséget kínál, amit az is tud hasznosítani, aki nem náluk kötötte meg a szerződését.

Tovább a(z) Utasbiztosítás okostelefonra a K&H-tól hírreKössünk egy nagyon jó utasbiztosítást!

2017-11-04 04:02:00

Ön sem szeret úgy elmenni egy távolabbi országba, hogy nincsen semmiféle biztosítása? Gondoljon előre és kössön utasbiztosítást kiemelten jó feltételek mellett. Az árra mindig figyeljen, mert sokszor az olcsó csomagok szinte nem érnek semmit. Áldozzon egy kicsivel több pénzt erre és érezze magát teljesen biztonságban.

Tovább a(z) Kössünk egy nagyon jó utasbiztosítást! hírreKössön Ön is online utasbiztosítást a nyaralás előtt!

2017-10-23 14:17:00

Egy távoli, de még egy közeli országba sem szabad úgy elmenni, hogy nincsen biztosításunk. Nagyon sok olyan helyzet adódhat, amiben veszély fenyeget minket. Azért kell egy vakáció előtt akár online utasbiztosítást kötni jó feltételekkel, mert egy strandon bármibe beleléphetünk, legyen az egy kagyló vagy egy rozsdás konzerves doboz fedele.

Tovább a(z) Kössön Ön is online utasbiztosítást a nyaralás előtt! hírreUtasbiztosítás orvosi ellátásra és poggyászra

2017-10-22 06:05:00

A turisták többsége nagyon sok csomaggal szokott utazni. Ezek közül bármelyik megsérülhet vagy éppen eltűnhet. Ezért tehet nagyon jó szolgálatot az az utasbiztosítás, amelyik vonatkozik a magunkkal elvitt csomagokra is.

Tovább a(z) Utasbiztosítás orvosi ellátásra és poggyászra hírre