< 1 2 3 4 5 > >>



Az Útitárs utasbiztosítás kibővül a nyárra

2018-02-10 06:04:00

Az Allianz Biztosító Útitárs utasbiztosítását a nyári játékokra való tekintettel átdolgozza a nyári hónapokra. Az újítás érinti az EB, az Olimpia és a Paralimpia eseményeit is. Idén mind a három esemény a hazánkhoz közeli helyszínen kerül megrendezésre, így várható nagyobb számú magyar szurkolók kiutazása.

Tovább a(z) Az Útitárs utasbiztosítás kibővül a nyárra hírre



Utasbiztosítás nélkül nemcsak kockázat, de óriási felelőtlenség utazni

2018-02-06 16:16:00

Sokan úgy gondolják, hogy az utazási költségek mellett az utasbiztosítás spórolásként szolgálhat, így ez nélkül hagyják el otthonukat, azonban ez nem csak, hogy nagy kockázat, hanem óriási felelőtlenség is, hisz soha nem tudhatjuk, honnan leselkedik ránk baj, így utasbiztosítás nélkül akár milliókra is rúghatnak a költségek.

Tovább a(z) Utasbiztosítás nélkül nemcsak kockázat, de óriási felelőtlenség utazni hírre



Az utasbiztosítás kalkulátor igencsak megkönnyíti választásunkat

2018-02-05 02:04:00

Bárhová is utazunk, az utasbiztosítás igen előnyős helyzetben, hisz senki nem tudhatja hol és mikor leselkedik rá veszély, ami e biztosítás nélkül jelentős nagy összegeket követel. Azonban egyes felmérésekből kiderült, hogy a magyarok hozzáállása egyáltalán nem katasztrofális, hisz a hosszabb utazások 90 százaléka biztosítva van.

Tovább a(z) Az utasbiztosítás kalkulátor igencsak megkönnyíti választásunkat hírre



Utazom. Kössek utasbiztosítást?

2018-01-26 13:12:00

Elképzelhetetlen összegeket kell fizetni egy baleset, sérülés vagy betegség esetén. Olcsó egészségügyi ellátás nincs, csak drága és még drágább. Hatalmas kockázatot vállal az, aki utasbiztosítás nélkül utazik külföldre, hiszen egy-egy kezelés óriási összegeket emészt fel, amely akár az egész családot eladósíthatja évekre.

Tovább a(z) Utazom. Kössek utasbiztosítást? hírre



Síbiztosítás a téli sportokhoz

2018-01-26 08:04:00

A tapasztalat azt mutatja, hogy sokan nem kötnek síbiztosítást, pedig ezt már interneten is meg lehet tenni. Akik kötnek, azok sajnos nem járnak utána, hogy milyen feltételek is vonatkoznak rájuk, és csak az esemény bekövetkeztével derül ki, hogy a meglévő biztosításuk nem fedezi az ellátás, mentés és szállítás költségeit.

Tovább a(z) Síbiztosítás a téli sportokhoz hírre



Mire elég egy bankkártyához csatolt utasbiztosítás?

2018-01-25 16:17:00

A nyári szezon elindulásával nem árt, ha tisztában vagyunk a lehetőségeinkkel. A pénzintézetek gyakran csatolnak a bankkártyáikhoz kiegészítő szolgáltatásként utasbiztosítást is. Ezek az utasbiztosítások rendszerint alacsony limiteket és csökkentett szolgáltatásokat kínálnak a bankkártyához, így maximum rövidebb 1-2 napos kiruccanásokra elegendőek.

Tovább a(z) Mire elég egy bankkártyához csatolt utasbiztosítás? hírre



Az útlemondás biztosítás nem csatolható a repülőjegyekhez

2018-01-23 15:03:00

Az útlemondás biztosítást, vagy másnéven stornóbiztosítást a jövőben nem csatolhatják az online utazásszervezők a repülőjegyekhez. Az Uniós Bíróság egy német ügyben döntött erről, mivel az iroda automatikusan hozzáadta a külön szolgáltatást, plusz díjért.

Tovább a(z) Az útlemondás biztosítás nem csatolható a repülőjegyekhez hírre



Utasbiztosítás piaci körkép

2018-01-22 15:18:00

Míg a hazai utasbiztosítási piacról szinte csak a panaszt lehet hallani, addig az európai piac nagyban virágzik. Három nagy biztosítótársaság vezet e téren, az Allianz, a Generali és a Munich Re.

Tovább a(z) Utasbiztosítás piaci körkép hírre



QBE utasbiztosítások

2018-01-12 12:06:00

A QBE Biztosító fontos szerepet tölt be a hazai utasbiztosítás területén. A különféle biztosítási termékek mellett több utasbiztosítás csomaggal próbál az ügyfelek kedvében járni. A biztosító társaságnak feltett célja, hogy mindenki megtalálja a számára ideális utasbiztosítást, bármilyen célból is utazik külföldre.

Tovább a(z) QBE utasbiztosítások hírre



Biztosítás kalkulátor – utasbiztosítás kalkulátor

2018-01-11 13:13:00

A biztosítási piac fejlődése nyomán jöttek létre a biztosítás kalkulátor rendszerek, amelyek előzőleg szükségessé tették, hogy a biztosításokat közvetítőkön keresztül lehessen megkötni. A közvetítők, vagy, ahogy manapság nevezzük őket, a biztosítási alkuszok egyszerre több biztosítóval állnak kapcsolatban, így egyszerre több ajánlatot is tudnak a leendő ügyfél elé terjeszteni.

Tovább a(z) Biztosítás kalkulátor – utasbiztosítás kalkulátor hírre