<< < 1 2 3 4 5 > >>



Generali kötelező biztosítás

2017-10-12 06:01:00

A Generali kötelező biztosítással mindenki elégedett lehet, mert költséghatékony megoldást nyújt a gépjármű biztosítottság terén. A kedvező díj mellett kiemelkedő szolgáltatási színvonalat is kínál.

Tovább a(z) Generali kötelező biztosítás hírre



A kötelező biztosítás kalkulátor évközben is alacsonyabb díjat fog mutatni

2017-10-08 01:02:00

Változások előtt áll ismét a gépjármű-biztosítási piac. Amennyiben hinni lehet az előrejelzéseknek, a KGFB kalkulátor az évközben is alacsonyabb díjakat fog mutatni azoknak, akik 2010 után már évközben váltanak. A biztosítók a kötelező váltás kampányban lényegesen alacsonyabb díjakat biztosítottak az autósoknak, mint az évközben váltóknak. A kampány kedvezmények egy részét a biztosítók ilyenkor próbálták meg behozni az ügyfeleken, amely jól tükröződött a kötelező biztosítás kalkulátor adataiban.

Tovább a(z) A kötelező biztosítás kalkulátor évközben is alacsonyabb díjat fog mutatni hírre



A kötelező biztosítás váltás évközben is kifizetődő lesz

2017-10-06 06:15:00

A felügyelet azért engedi az évközben történő KGFB tarifa módosítását, mert egyrészről nagyobb versenyt vár alacsonyabb díjak mellett, illetve meg kívánta szűntetni azt a gyakorlatot, hogy a szabályozásnak szembe menve, az ügyfelek plusz kedvezményekért a szerződés fordulónapja előtti 60-30. napnál korábban szerződjenek. Ezzel a gyakorlattal az idő előtti váltásokkal, gyakran az ügyfelek jártak rosszabbul, mivel a kötelező biztosítás díjat befolyásoló tényezők, mint a lakcím, vagy gyermek születése, de leggyakrabban a károkozási esemény, a szerződéskötést követő időszakban történtek.

Tovább a(z) A kötelező biztosítás váltás évközben is kifizetődő lesz hírre



Jótékony hatású kötelező biztosítás liberalizáció

2017-10-04 09:06:00

A KGFB díjak 2013-as liberalizációja újabb versenyhelyzetet teremthet a piacon, hiszen az október 30-án megjelentetett 2013-as díjakat év közben többször is módosíthatják a biztosítók. A szakma azt várja, hogy a biztosítók itt is egymás alá licitálnak majd. A biztosítók eddig is hajtottak a novemberi kampányban az ügyfelekért, de az ilyenkor tett kedvezményes ajánlatokat az évközi váltókon próbálták behozni. Így az évközi kötelező biztosítás váltások magasabb díjakon történtek.

Tovább a(z) Jótékony hatású kötelező biztosítás liberalizáció hírre



Kötelező tarifamódosítás lehetősége év közben

2017-09-26 16:15:00

A kötelező biztosítás liberalizációja lehetővé teszi a biztosítóknak, hogy az október 30-i kötelező tarifa hirdetést követően, év közben tetszés szerint módosíthatja a díjait. A feltétele, hogy a már megkötött szerődések díjait érintetlenül kell hagynia, illetve minimum hat hónappal korábban meg kell hirdetnie a Felügyelet oldalán az új tarifákat.

Tovább a(z) Kötelező tarifamódosítás lehetősége év közben hírre



Liberalizáció - többet fizetünk majd a kötelező biztosításért?

2017-08-27 09:17:00

A FBAMSZ közleménye szerint, a Parlament már az őszi ülésszakban napirendre tűzi a kötelező biztosítás liberalizációját. A biztosítók részére megváltozik a díjhirdetés módja, a díjhirdetés gyakorisága és a kártörténeti nyílvántartás is.

Tovább a(z) Liberalizáció - többet fizetünk majd a kötelező biztosításért? hírre



Újabb törvényjavaslatok a kötelező biztosításra vonatkozóan

2017-07-06 11:02:00

Továbbra is baleseti adót kellene fizetni a kötelező biztosítás után, ez áll a költségvetési bizottság módosítási javaslatában. A baleseti adó megszüntetése, és az új adó belépése jelentős teherrel és gonddal járna, hisz mint a piacon, mint ügyfelek és biztosítók körében komoly vitákat eredményezhetnek.

Tovább a(z) Újabb törvényjavaslatok a kötelező biztosításra vonatkozóan hírre



Döntöttek: megmarad a baleseti adó

2017-07-04 10:14:00

Nem lesz új biztosítási adó a kötelező biztosítások esetében, marad a baleseti adó. Egy indítvány alapján viszont a mezőgazdasági biztosítások adómentesek maradnának, az életbiztosításokhoz hasonlóan. Erről a költségvetési bizottság nyújtotta be a módosítást.

Tovább a(z) Döntöttek: megmarad a baleseti adó hírre



Egy kötelező biztosítás váltással a baleseti adó megspórolható volt

2017-05-09 13:02:00

Átlagosan a kötelező biztosítást váltók 7%-ot spórolhattak, míg akik nem váltottak, 16%-al fizethetnek többet átlagban. A kampány során a szerződők 70%-a döntött a legalacsonyabb díj mellett, míg 30% visszakötött a jelenlegi biztosítójához.

Tovább a(z) Egy kötelező biztosítás váltással a baleseti adó megspórolható volt hírre



Eltűnhet a kötelező biztosítás és a Casco?

2017-04-12 12:17:00

Lehetséges, hogy a vezető nélküli jármű forradalmasítani fogja a közlekedést és a társadalmakat? Az amerikai Nevada államban már a vonatkozó jogszabályok megengedik, hogy a közutakon autonóm járművek közlekedhessenek.

Tovább a(z) Eltűnhet a kötelező biztosítás és a Casco? hírre